27 / 05 / 2024

bisiklet yolu erdoğan bayraktar

bisiklet yolu erdoğan bayraktar

Rezerv ve özel proje alanlarında bisiklet yolu zorunlu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, rezerv ve özel proje alanlarının imar planlarında bisiklet yolunu artık zorunlu tutuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması! Pazartesi resmen duyurulacak! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspir-Rize yolu ve doğal gaz yatırımları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni havalimanı marka olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul'un yeni havalimanının Türkiye markaları arasında yerini alacağını ve 150 milyon yolcu hedefiyle hizmet vereceğini söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin en uzun ikinci tüneli OVİT ile enerjinin İpek Yolu olarak anılan TANAP'ın da stratejik önemde

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Erdoğan Tok Samsun'daki inşaatları gezdi!

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yoluna bisiklet yolu yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent - Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek çözüm odaklı çalışıyor.

Erdoğan Çin ile İpek yolu ekonomi kuşağı projesi hakkında konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çin ziyaretinde iki ülke arasındaki ekonomik işbirliğini geliştirme konusunda mutabakata varılırken, 100 milyar dolar ticaret hacmi belirlendi.

Tekirdağ Keşan'da bisiklet yolu yapımına başlanıldı!

Keşan Belediyesi, ilçede bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve bu kültürü oluşturmak için, bisiklet yolları yapımına başladı. Barış Keleş, şehrin uygun yerlerine bisiklet yolu yapım çalışmalarının süreceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umarım bisiklet yolu altyapısını süratle başarırız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Başta Konya olmak üzere, iyi altyapılar oluşturuyorlar. Temennim odur ki diğer illerimizde de İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi buralarda da bisiklete yönelik, bisiklet yollarına yönelik altyapıyı da süratle başarırız" dedi.

Kartepe turizm için Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'ne hız verdi!

Kartepe'yi turizm ile anılan bir ilçe konumuna getirmek için çalışan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, 24 bin kilometre uzunluğundaki Dağ Altı Yürüyüş ve Bisiklet Yolu Projesi'nin ilgili hazırlıklarına hız verdi.

Başbakan Erdoğan: Açtığımız yol ve kavşak sayısı 240'a ulaştı!

Başbakan Erdoğan, İstanbul trafiğini rahatlatacak 20 kavşak ve yolu açtı. Bugüne kadar 5 milyar liraya mal olan 240 yol ve kavşak yaptıklarını söyleyen Erdoğan, köprü ve havalimanına karşı çıkanlara tepki gösterdi

bisiklet yolu erdoğan bayraktar Haberi

bisiklet yolu erdoğan bayraktar

İlk uygulamaya Bakanlık, Avrupa yakasında belirlenen rezerv yapı alanın 730 hektarlık parçasını oluşturan Ispartakule’de başladı. Ispartakule’nin imar planında 10.8 km uzunluğunda bisiklet yolu aksı planladı. 

Ispartakule’nin planında bırakılan bisiklet yolu uygulaması İstanbul’da bir ilk oldu. 10.8 km uzunluğundaki bisiklet yolunun 4.3 km dere kenarında, 5.1 km vadi tabanlarında ve park alanlarında, 1.4 km ise taşıt yoluna paralel olarak tasarlandı. Planda ayrıca bisiklet durakları, bisiklet park alanları ve bakım onarım alanları da unutulmadı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, devlet olarak sosyal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak, sağlıklı ve düzenli kentleşmeyi gerçekleştirmenin ana hedefleri olduğunu söyledi. Bayraktar, özel proje ve rezerv yapı alanlarında daha yaşanabilir alanlar oluşturmak amacıyla, “Bisikletli ulaşımı imar planlarına işlemeyi hedefliyoruz. 41.820 hektar büyüklüğündeki rezerv yapı alanın tamamında, bütüncül bir...