09 / 05 / 2024

Bişir Katipoğlu

Bişir Katipoğlu

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu korkuttu: Bu kriz derinleşir

Prof. Daron Acemoğlu, küresel ekonomideki projeksiyonlar ve ulusların gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Homestanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Homestanbul Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Çağlar Katipoğlu, Özkan Özbaş ve Sonel Balkan ortaklığında kuruldu.

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kızgın tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak net konuştu. İmamoğlu, "Kanal İstanbul güzergahında arazi alanlar, o arazileri ekip biçerler artık" dedi.

Ali Ağaoğlu hakkında hapis istemi!

Eski CHP Milletvekili Tur Yıldız Biçer'in kadınları ve kendisini aşağıladığı gerekçesiyle şikayetçi olduğu iş insanı Ali Ağaoğlu hakkında savcılık 'hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Beşir Ayvazoğlu: Rami Kışlası, bir kültürel kışla olacak!

Edebiyatçı, şair ve yazar Beşir Ayvazoğlu yaptığı açıklamada Rami Kışlası'nın bir kültürel kışla olacağını söyledi.

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Katipoğlu Yol Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Lütfü Yazıcıoğlu tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Araplar Türkiye'den ev almak için sıraya girdi!

Rekor kırması beklenen konut satışlarının büyük bir payını Araplar alıyor. Merosa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, en az 1500 Suudi Arabistanlı milyonerin ev alma isteği olduğunu açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Bişir Katipoğlu Haberi

Bişir Katipoğlu

El Beşir Turizm Anonim Şirketi, Bişir Katipoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Göçer, Yusuf Javad, Beyan Katipoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.


El Beşir Turizm Anonim Şirketi iş konusu; - Şirket Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilir,konusu ile ilgili halkla ilişkiler konularında faaliyetler gösterebilir.Bu amaçlar çerçevesinde tur,konaklama,irtibat,konferanslar düzenleyebilir ve diğer hizmetleri yerine getirebilir.  a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla...