02 / 05 / 2024

Bitcoin madenciliği son durum

Bitcoin madenciliği son durum

Resmi olarak açıklanan verilere göre, dolaşımdaki toplam Bitcoin sayısı 21 milyona çıktığında söz konusu madencilik faaliyeti de sona ermiş olacak. İşte yatırımcıların merak ettiği o konunun detayları...

Büyük Bitcoin madenciliği göçü hız kesmiyor!

Çin'deki madenciler faaliyetlerini başka ülkelere götürüyor. Çin'in "hash oranı" mart itibarıyla aylık ortalama yüzde 46 seviyelerine geriledi. Bu oran 2020 Eylül'de yüzde 75 seviyesinde kaydedilmişti. 

Bitcoin madenciliğindeki gelişmeler dengeleri yeniden şekillendiriyor!

Kripto para yasaklarıyla dikkat çeken Çin gibi bazı ülkelerdeki Bitcoin madenciliğindeki gelişmeler dengeleri yeniden şekillendiriyor...

Yeni zamlı dul ve yetim aylıkları tek tek açıklandı! Hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? Son dakika rakamlar!

Binlerce kişi son dakika zamlı dul ve yetim aylığının ne kadar olduğunu ve şartlarını merak ediyor. Peki hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? İşte o rakamlar...

23 yılda ne kadar altın üretimi gerçekleşti! Türkiye'de altın madenciliğinin ekonomiye katkısı nedir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan Anagold Çöpler Altın Madeni'nde yığın liç alanının kayması sonucu yaşanan facia sonrasında, Türkiye'de sürdürülen metal madenciliği biçiminin çevresel etkilerinden ziyade ekonomiye olan katkısı da gündemde yerini aldı.

Büyükşehirlerde en çok taşınan ilçeler belli oldu! İşte göç hareketliliğinin nedeni...

Büyükşehirlerde yaşanan göç hareketliliği son iki senenin en yüksek seviyesine çıktı. Peki, insanlar neden büyükşehirlerden göç ediyor? İşte detaylar...

Jeopolitik gelişmelerin yarattığı gerilim Bitcoin’i adeta salladı!

28 bin 550 doları test etmesinden bu yana aralıksız bir şekilde düşen Bitcoin (BTC) için tamam mı devam mı? 26.613-26.426 dolar aralığından şimdilik bir tepki alan BTC, 26.869 dolara yükseldi.

Borsada son 3 ayda pay senedi yatırımcısı rekoru kırıldı!

Diğer finansal araçlarının zarar ettiği son dönemlerde art arda yapılan halka arzlara hücum eden her yaş ve kesimden yatırımcı borsayı coşturdu. BIST’e son 3 ayda 3,2 milyon yeni pay senedi yatırımcısı katıldı.

Bitcoin’in gelecekteki fiyatı ne olacak? 1 milyon dolara kadar çıkacak mı?

Bitcoin (BTC) fiyatları son dönemde durgunluk yaşasa da gelecek 5-6 yıl için farklı tahminler yapılıyor. Bitcoin için bu dönemde 46 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değer kazanacağı şeklinde analiz yapılıyor. İşte BTC için yapılan 10 farklı değerlendirme.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Kripto para piyasası toparlandı! Bitcoin düşüş serisine son verdi!

Son zamanlarda risk iştahının düşük olduğu ve satışların ağır bastığı kripto para piyasası, Amerika’dan gelen haberle toparlanmaya başladı. 26.700 dolar seviyesindeki destek bölgesine tutunan Bitcoin, ABD’de borç tavanı krizinin çözüme kavuşmasıyla Senato’dan geçmesiyle yükselişe geçti.

Kiracıların beklediği son dakika müjdesi sonunda geldi! Fırsatçı ev sahipleri için yasa çıkartılacak!

Son iki senede fahiş oranda artan kiralar vatandaşın gündeminde ilk sıralarda yer almayı sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ev sahipleri ve emlakçıların yaptığı fırsatçılık sebebiyle ortaya çıkan yüksek kiralar için harekete geçildi. 

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Bitcoin 28 bini aştı! Kripto paralarda yükseliş başladı mı?

Bitcoin, ABD’de son dönemde gündemin bir numaralı sorunu şeklinde görülen borç tavanı krizinin çözülmesiyle 3 hafta sonra ilk defa 28 bin seviyesini geçti.

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Bitcoin madenciliği son durum Haberi

Bitcoin madenciliği son durum

Anadolu Ajansı muhabirinin derlediği verilere göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'in ortaya çıktığı tarih olan 3 Ocak 2009 tarihinde dolaşımdaki Bitcoin sayısı 50 iken, resmi olarak açıklanan verilere göre, söz konusu bu sayı günümüze kadar sürekli arttı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, dolaşımdaki Bitcoin sayısının artması, Bitcoin madenciliği ile sağlanıyor. Madenciliğe özel tasarlanmış olan cihazlarını sistemin kullanımına sunan madenciler, bu yöntemle son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin üretimi yapıyor.

Yine konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, söz konusu cihazların işlem gücü kullanılarak kritpto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin bloklarının doğrulanması ve blok zincire eklenmesi süreciyle Bitcoin madenciliği şeklinde belirtiliyolar. Bunun karşılığında ise son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ağı, sistemin işlemesini sağlamak ve...