29 / 04 / 2024

bitlis havaalanı kampanyası

bitlis havaalanı kampanyası

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.

10 soruda TOKİ Bitlis 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Bitlis 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Bitlis 50 bin konut fiyatları ne kadar? TOKİ Bitlis 50 bin konut nerede? İşte 10 soruda TOKİ Bitlis 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ 50 bin konut Bitlis 2019!

50 bin konut kampanyasına başlayan TOKİ, bu kampanya kapsamında Bitlis'te de proje yapacak. Peki TOKİ Bitlis 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Bitlis 2019 ödemeleri nasıl yapılacak?TOKİ Bitlis 2019 başvuruları nereye yapılacak?  İşte TOKİ 50 bin konut Bitlis 2019 detayları...

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

Atatürk Havalimanı için imza kampanyası başlatıldı!

İstanbul'da inşaatına başlanan üçüncü havalimanının 2018 yılında açılması planlanıyor. İnşaatı devam eden yeni havaalanı açıldığında Atatürk Havalimanı'nın kent ormanı olmasını isteyen Nurhan Çetinkaya bir imza kampanyası başlattı.

Bitlisliler kente havaalanı yapılması için kampanya başlattı!

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı.

Soğanlık DKY Kartal kampanyası!

Soğanlık DKY Kartal kampanyası kapsamında esnek ödeme avantajları sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Ramazan kampanyası!

Dumankaya Ritim İstanbul Ramazan kampanyası kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Satış süreci devam eden proje Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Aydın, hızlı tren ve havaalanını istiyor!

Çıldır Havaalanı 'nın yolcu taşımacılığına açılması, 2023 yılı Yatırım Programına alınan İzmir - Aydın Denizli Hızlı Tren Taşımacılığı Projesinin 2014 yılında başlatılması için imza kampanyası başlattı.

Ardahan'da havaalanı kampanyası!

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından, Ardahan' a havaalanı yapılması için "Ardahan' a Havaalanı İstiyoruz" sloganıyla imza kampanyası başlatıldığı bildirildi...

Erkilet Havaalanı'nın yeni terminali açıldı!

Kayseri´de Erkilet Havaalanı´nın yapımı tamamlanan iç hatlar terminali açıldı

Çardak Havaalanı, 1 Eylül'de uçuşlara açılacak!

Bakım-onarım çalışmalarının devam ettiği Çardak Havaalanı, 1 Eylülden itibaren yeniden uçuşlara açılacak

Çukurova Havaalanı bu kez DSİ raporuna takıldı

Adana ile Mersin'in arasını açan Çukurova Bölgesel Havaalanı bu kez DSİ raporuna takıldı

Gökçeada'da İnsani Yardım Amaçlı Havaalanı açıldı!

İnsani Yardım Amaçlı Havaalanı, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından hizmete açıldı

 

bitlis havaalanı kampanyası Haberi

bitlis havaalanı kampanyası

Bitlislilerin sosyal medya üzerinden başlattıkları “Bitlis’e havaalanı istiyorum” kampanyası gün geçtikçe büyüyor.


Bitlisliler; Facebook, Twitter ve Instagram gibi dünyaca takip edilen sosyal ağlarda kente havaalanı yapılması için ciddi bir kampanya başlattı. “Bitlis’e Havaalanı İstiyorum” adı altında oluşturdukları “#bitlisehavaalanı” tagı sosyal ağlarda 100 bin kişiye ulaştı. Oluşturulan kamuoyunun ardından; öncelikle imza kampanyası, toplantılar ve ardında gerekirse konuyu meclise taşınması bekleniliyor.


Yıllardır Bitlis’te tartışmalara neden olan Bitlis Havaalanı Projesi en son Başbakan Davutoğlu’nun Bitlis mitinginde “Bitlis’te havaalanı için etüt çalışmalarına başlıyoruz” sözleri sonrası epeydir gündeme gelmeyen havaalanı, son günlerde sosyal ağlarda oldukça gündeme geldi.


Eşsiz güzelliklere sahip olan Bitlis’in turizm potansiyelini artırmak ve bölgenin kalkınması için havaalanının Bitlis için çok önemli olduğuna vurgu yapan #bitlisehavalanı tag yöneticileri; gelişmiş bir Bitlis için, dünya mirası Bitlis’e...