05 / 05 / 2024

bitlis valilik projeleri

bitlis valilik projeleri

Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul' un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığı' ndan Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi...

TOKİ 100 bin konut Bitlis kura çekilişi bugün!

TOKİ 100 bin konut 2020 projeleri kapsamında İstanbul Bitlis'te 323 konut hayata geçirilecek. Projedeki konutlar için kura çekilişi bugün yapılacak...

Köylerdeki konut projelerine valilik onay verecek!

Değerli Konut Vergisi ile İmar Kanunu'nda önemli değişiklikler içeren yasa bugünkü 31045 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Kanuna göre, köylerde ve mezralarda yapılacak konut ve yapıların projeleri valilik tarafından onaylanacak.

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Bitlis'te dönüşüm talebi!

Bitlis'te incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm projeleri, millet bahçeleri, parklar, altyapı ve üstyapı anlamında Bakanlığı ilgilendiren konularla ilgili istişare yaptıklarını söyledi.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Bitlis valilik binasında sona gelindi!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bitme aşamasında olan valilik binasını inceledi. Bina hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çınar, binada değişmesi gereken yerler için talimat verdi.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı son aşamada!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Ataşehir Konut Projeleri'nin son hali havadan görüntülendi!

Ataşehir Konut Projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Bitlis Ticaret Merkezi inşaat çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi'nce yürütülen "Dere Üstü Açma ve Islah Projesi" kapsamında ticaret merkezinin yapılacağı yerde inşaat çalışmalarına başlandı.

Mavişehir Optimus ve Soho projeleri LEED sertifikalı!

Soyak MavişehirOptimus ve Soyak Soho projeleri çevre dostu bina oluyor. Soyak’ın inşaatı devam eden her iki projesi de LEED (Leadership in EnergyandEnvironmental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik)sertifikalı olacak...

Bitlis Adilcevaz'da TOKİ tarafından ihale açılıyor!

Bitlis Adilcevaz'da açılacak olan spor merkezi ihalesi, saat 14.00'te 4 Eylül 2012'de yapılacaktır...

Bulut'tan Evviva projeleri hızla devam ediyor!

Bulut İnşaat'ın Evviva projeleri tüm hızıyla ilerliyor...

bitlis valilik projeleri Haberi

bitlis valilik projeleri


Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul'un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığından Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi. 


Görevine başlayan Vali Öztürk, Bitlis Valisi olarak Bitlis’te göreve başlamaktan dolayı oldukça memnun olduğunu ifade etti. Kendisinden önce valilik yapan Vali Yurdakul’un yaptığı projeleri artırarak, üstüne koyarak devam ettireceklerini dile getiren Vali Öztürk, "Bizden önceki Valimiz de çok sevdiğimiz bir abimizdir. Kaderde onun yerine gelmek de varmış. Ancak bu bir görev devir teslimidir. Bizden önceki arkadaşlarımızın başlattığı çalışmaları, uygulamaları daha da geliştirerek devam ettireceğiz." dedi. 


“Bitlisli hemşehrilerimizin duasını almak, sıkıntılarını gidermek, kendimiz için istemediklerimizi onlar için istememek, kendimiz için istediklerimizi de onlar için istemekle mümkün olacak.” diyen Vali Öztürk şunları söyledi: “İstanbul'da Eyüp Sultan Hazretlerini herkes bilir. Kardeşi...