17 / 05 / 2024

bitlis valisi Veysel Yurdakul

bitlis valisi Veysel Yurdakul

Veysel Yurdakul, bugün Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı 14 kişilik Valiler Kararnamesi kapsamında merkeze alınan isimler arasında yer alıyor. Peki Veysel Yurdakul kimdir?

Bitlis'te yıkımlar başlıyor! 

Bitlis’e yapılan projeler ve yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımların bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Bitlis Dere Üstü Islah Projesi için yıkım başladı!

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Sokak Sağlıklaştırılması Projesi'nde yıkımı yapılan otelin enkazını inceledi.

Bitlis'te tarihi kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, bölgedeki 40 metrekarelik alanda ‘Tarihi Kentsel Dönüşüm’ projesini başlatacaklarını açıkladı. Ustaoğlu, proje hakkında detaylı bilgi verdi.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis’e son 5 yılda 72 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bitlis programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen yatırımların temelini atacak.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

İMO Bitlis temsilciliği Bitlis Valisi'ni ziyaret etti!

TMMOB İMO Bitlis İl Temsilciliği, Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Cengiz Şahin , Vali Çınar’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, Bitlis’in gelişmesi için tüm üyeleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade

Bitlis valilik binasında sona gelindi!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, bitme aşamasında olan valilik binasını inceledi. Bina hakkında firma yetkililerinden bilgi alan Çınar, binada değişmesi gereken yerler için talimat verdi.

Bitlis yeni valilik binasının inşaatı son aşamada!

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, yapımı bitme aşamasına gelen yeni valilik binasında incelemelerde bulundu.Vali Çınar, binada sadece valiliğin olmayacağı birçok birimin binada yer alacağını kaydetti.

Veysel Eroğlu: Kuraklığa rağmen suyu iyi yönettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu karayoluyla bugün Ankara'dan Amasya’ya geldi. Bakan Eroğlu, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’i makamında ziyaret etti. Burada Valilik şeref defterini imzaladı.

Bitlis'te Ziya Eren Spor Lisesi'nin açılışı yapıldı!

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, okulun önünde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada. 18 yıl önce dönemin Bitlis Valisi Mustafa Yıldırım tarafından Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı'nın (BETAV) kurulduğunu anımsattı...

Veysel Eroğlu: Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırım yapılacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konya'ya 153 milyon TL tutarında 18 yeni yatırımın müjdesini verdi. Konya'da toplu açılış ve temel atma törenine katıldıktan sonra geceyi de kentte geçiren Eroğlu Konya Valisi Muammer Erol'unu ziyaret etti.

Orhan Öztürk kimdir?

Bitlis Valisi Orhan Öztürk kimdir? Bitlis Valisi Orhan Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Öztürk, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Orhan Öztürk...

bitlis valisi Veysel Yurdakul Haberi

bitlis valisi Veysel Yurdakul

Veysel Yurdakul kimdir?

1964 yılında Burdur'un Bucak ilçesi doğumlu olan Bitlis Valisi Veysel Yurdakul 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi-Maliye Bölümünü bitirdi.


1989 yılında mesleğe Çorum Kaymakam adayı olarak başlayan Yurdakul, 1990-1991 yılları arasında İngiltere'nin Southampton şehrinde, Greyland School'da İNgilizce dil eğitimi aldı. 


Bu süre zarfında İngiliz siyaset ve yönetim yapısı hakkında bilgiler edinen Veysel Yurdakul, 1992-2009 yılları arasında sırasıyla; Bozkurt, Hasankeyf, Demre Elmalı Kaymakamlıkları; Bayburt ve Giresun illerinde vali yardımcılıkları görevlerinde bulundu.


2004 yılında Nottingham Üniversitesinde "Türkiye'nin AB üyesi olması halinde birliğe yapacağı katkı"yı inceleyen mastır tezini hazırlayan Yurdakul 20 yıllık görev süresi boyunca; İngiltere, Amerika, İsrail, İrlanda, İsviçre, Finlandiya, Almanya, Bulgaristan, İspanya, Yunanistan ve Hollanda gibi birçok ülkede akademik toplantılara katıldı ve proje çalışmalarında bulundu.


2006 yılında AB Proje Yardım Ofisi...