18 / 05 / 2024

bitliste hal binası çöktü

bitliste hal binası çöktü

Bitlis'te inşaatı devam eden hal binasının çökmesi sonucu dört işçi yaralandı...

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı binası restore edilecek!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yılman bugünkü köşesinde Kadıköy'deki hal binasından İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nın çıkarılmasını kaleme aldı.

İnegöl'deki eski hal binası yıkılacak!

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

Bilecik Vezirhan'a 18 dairelik TOKİ geliyor!

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı.

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Yozgat Yeni Hal Binası'nın 2. ihalesi tamamlandı!

Yozgat Belediyesince 2 ay önce yapılan ihalede yüklenici firmanın yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle iptal edilen hal projesinin 2. İhalesi bayramdan tamamlandı.İhaleyi üstlenen yeni firma 1 ay içinde sebze halinde çalışmalara başlayıp projeyi 550 günde tamamlayacak.

Sakarya Arifiye'ye yeni hal binası yapılacak!

Sakarya Arifiye ilçesi, Kirazca mahallesi'nde 95.121 metrekare arsa üzerine Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksi inşa edilecek. Yeni hal binasının ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Ezine toptancı hali projesinde son durum ne?

Ezine ilçesinde yapılması planlanan toptancı halinin proje çalışmaları gerçekleştirildi. Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu; ilçede yapılması planlanan hal binası ve kamyon garajı proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Konya Tarihi Arasta Çarşısı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

Yıllardır restore edileceği günü bekleyen Tarihi Arasta Çarşısında restorasyon çalışmaları başladı. Tamirat ve tadilat gören dükkan sahipleri geçici olarak hal binasına yerleştirildi.

Sakarya yeni hal kompleksi yapım ihalesi ne zaman?

Başkan Toçoğlu, “Arifiye Kirazca Mahallesi’nde 96 dönümlük alanda inşa edeceğimiz yeni hal binasının yapımı için 24 Mart Perşembe günü ihaleye çıkıyoruz. Şehrimize ve sektör esnafına hayırlı olsun” dedi.

Sinop’un hal binası kentin gelişimine hizmet edecek!

Sinopale Uluslararası Sinop Bienali önerisiyle Sinop’un kent belleğinde önemli bir yer tutan eski hal binasında, kentin gelişimine hizmet eden ılması yönünde Sinop Belediye Başkanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

İlçe belediyelerinden Kocaeli Hal Binası'na tam not!

Kullar’da yeni yapılan modern hal binası, örnek ve model olmaya devam ediyor. Son olarak Kocaeli’ndeki ilçe belediyelerinin zabıtadan sorumlu başkan yardımcıları ve zabıta müdürleri, Kocaeli Meyve ve Sebze Hali’ni ziyaret ederek, detaylı bilgi aldı.

Kocaeli'deki modern hal binası hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali Hizmet Binası’nı kent esnafına kazandırdı. Modern hal binası 56 bin metrekare kullanım alanı, 62 adet 100 metrekare büyüklüğündeki dükkanları ve sosyal tesisleriyle dikkat çekiyor.

bitliste hal binası çöktü Haberi

bitliste hal binası çöktü
Bitlis'te hal binası çöktü. Kalıpların altında kalan biri ağır 4 işçi yaralandı. Arkadaşlarının ve sağlık ekiplerinin yardımıyla kısa sürede kurtarılan işçiler ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerden birinin sağlık durumunun ağır olduğu...