05 / 05 / 2024

biyolojik gölet lagün samandıra

biyolojik gölet lagün samandıra

Sinpaş GYO'nun su konseptiyle geliştirdiği Lagün'de 450'den fazla ev teslimi yapılırken, 300 aile, bir yanda sandal sefası yapıyor diğer yanda at biniyor

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lagün Turizm Eğitim Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Özge Başkan tarafından kuruldu.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Kahramanmaraş Elbistan'da gölet yapılması talebi TBMM'de!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gölet yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Öztunç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de sit alanına gölet yapılması TBMM gündeminde!

Niğde Kayırlı köyündeki peri bacalarının yer aldığı sit alanına gölet yapılmasına izin verilme sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri!

Satışların devam ettiği KİPTAŞ Başakkent Gölet Evleri fiyatları 284 bin 95 TL'den başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Başakkent Gölet ödeme bilgisi!

Başakkent Gölet ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve  KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Başakkent Gölet fiyat bilgisi!

Başakkent Gölet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakkent İnşaat, Başakşehir Belediyesi ve KİPTAŞ ortaklığında hayata geçirilen proje 14 bloktan oluşuyor. 

biyolojik gölet lagün samandıra Haberi

biyolojik gölet lagün samandıra

Sinpaş GYO'nun, Phuket Adası Laguna bölgesindeki lagünlerden esinlenerek hayata geçirdiği Lagün projesinde 300'ü aşkın aile, sosyal yaşam, zengin bitki örtüsü, su ve yeşille iç içe ayrıcalıklı bir yaşam sürüyor. Biyolojik gölet oluşumu, zengin bitki örtüsü, çevreyi ve doğal yaşamı koruyan yapısıyla diğer konut projelerinden ayrılan projesinde 450'den fazla evin teslim işlemleri gerçekleşti.

Su konsepti ve aile yaşantısı öne çıkacak şekilde kurgulanan ve modern country tarzı olarak yorumlanan projede Lagün Samandıra Atlı Spor Kulübü de yer alıyor. Lagün sakinleri, Anadolu yakasının federasyona bağlı tek binicilik kulübünü kullanma imkanına da sahip. Lagün'de ayrıca satış sonrası müşteri memnuniyetini sağlamak ilkesi ile Lagün sakinleri ve yakınları için cilt bakımından, doktor sohbetlerine, brunchtan barbeküye, konserlere birbirinden eğlenceli ve bilgilendirici etkinlikler düzenleniyor ve site sakinleri tarafından...