24 / 07 / 2024

Bizim Ev projesi

Bizim Ev projesi

Üniversite eğitimi için İzmir'e gelen ancak yurt imkanı bulamadıkları için ev kiralamak zorunda kalan öğrenciler Konak Belediyesi'nin Bizim Ev'i sayesinde ihtiyaç duydukları ev eşyalarına ücretsiz kavuşuyor.

Bizim Evler Firuzköy geliyor! İhlas Gayrimenkul'den Avcılar'a 600 konutluk yeni proje!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar'daki Bizim Evler projesi için düğmeye bastı. 600 konutun yer alacağı proje 3 yılda tamamlanacak.

Apartmanda müstakil ev projesi tanıtıldı! Saçma diyen de oldu, çok mantıklı diyen de!

Çinli mimarların geliştirdiği 'apartmanda müstakil ev' projesi sosyal medyada ilgi gördü. İşte o proje ve vatandaşların yorumları...

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Airbnb'den İtalya'da 1 Euro'luk ev projesi!

Airbnb 1 Euro’luk Ev projesi için bir konut sahibi aramaya başladı. Proje kapsamında villanın içinde yaşayıp bir odasını kiralayarak ev sahipliği yapıyor, kira geliri de sağlayabiliyorsunuz.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 15 soruda tüm detaylarıyla!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi nerede inşa ediliyor? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde kaç konut var? Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Semt bizim ev kira!

Kira geliri nedeniyle vergi mükellefi olanlar rekor kırarak 2 milyon 136 bine ulaştı. Bankalar ise verdikleri kredilerle ev sahiplerinin daha fazla ev almasını kolaylaştırıyor.

ABD'de evsizler için nakliyat konteynırlarından ev projesi!

Amerika’da 60 binden fazla evsizin olduğu California eyaletinin Los Angeles kentinde, gönüllüler ve yardım kuruluşları evi olmayanlar için yeni çözümler buluyor. 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle için ÇED süreci başladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bizim Mahalle projesi için ÇED süreci başladı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Konut Bizim Mahalle projesi için hazırlanan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Sadakataşı Derneği'nin İdlib'deki briket ev projesi son aşamasında!

Sadakataşı Derneği'nin briket evlerden meydana gelen toplu konutlar projesinin yapımında sona gelindi. 

Bizim Ev projesi Haberi

Bizim Ev projesi

Üniversite eğitimi için İzmir'e gelen ancak yurt imkanı bulamadıkları için ev kiralamak zorunda kalan öğrenciler Konak Belediyesi'nin Bizim Ev'i sayesinde ihtiyaç duydukları ev eşyalarına ücretsiz kavuşuyor. Konak Belediyesi yardımseverlerin bağışladığı ev eşyalarını 'Bizim Ev' birimi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Gelen talepleri değerlendiren Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri yangın veya sel gibi faciaların ardından evini kaybetmiş vatandaşların yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yüzünü güldürüyor. Yüksek öğrenim için İzmir'e gelen ancak yurt imkanı bulamadıkları için ev kiralamak zorunda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin evlerindeki eksik eşyalar Bizim Ev aracılığıyla gideriliyor. 


Aliağa Ekspres...