27 / 04 / 2024

Bizim Evler Ardıçlı satılık daire

Bizim Evler Ardıçlı satılık daire

Bizimevler projelerini markalaştıran İhlas Holding, Gülle Tekstil ile ortak bir projeye imza atıyor. Bizimevler Ardıçlı projesi İstanbul Esenyurt Hoşdere bölgesinde üç adet konut bloğu ve bir adet ticaret bloğu olarak hayata geçiriliyor...

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bizim Evler Ardıçlı nerede?

İhlas Holding ve Gülle Tekstil işbirliğiyle hayata geçirilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 konut ve 18 ticari üniteden oluşuyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı nerede?

Bizim Evler 9'da 36 ay vade fırsatı! Yıl sonunda teslim!

Bizim Evler 9 projesindeki konutlar için 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Bizim Evler 10 fiyatları kaç lira? Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022!

Bizim Evler 10 fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler 10 fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022...

Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022! Bizim Evler 9 güncel fiyat...

Bizim Evler 9 projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Evler 9 fiyat listesi Eylül 2022! Bizim Evler 9 güncel fiyat...

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Bizim Evler 8'in inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından Avcılar Firuzköy'de inşa edilecek Bizim Evler 8 projesinin ruhsatı alındı. Projenin inşaatı yıl sonunda başlayacak.

Bizim Evler Ardıçlı iptal edildi, İhlas Marmara Evleri 4 geliyor!

İhlas Gayrimenkul tarafından Esenyurt'ta inşa edilmesi planlanan Bizim Evler Ardıçlı projesi iptal edildi. Firma bu projenin yerine Beylikdüzü Yakuplu'da İhlas Marmara Evleri 4 projesine başlıyor. Projede toplam 1.249 adet daire ile 52 adet ticari ünite yer alacak.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Toplam 688 adet daire ve 116 adet ticari alandan meydana gelen Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding imzasıyla hayata geçiriliyor. Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları 347 bin TL'den başlıyor.

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

Bizim Evler 7 satılık daire!

Tamamı nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Bizim Evler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Bizim Evler 8 satılık daire!

Toplam 254 konut ve 8 ticari üniteden meydana gelen Bizim Evler 8 projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Bizim Evler 8 satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bizim Evler 8 satılık daire!

Bizim Evler 8 projesi, İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa ediliyor. İhlas Holding imzası taşıyan projede konutların yanı sıra dükkanlara da yer veriliyor...

Bizim Evler Ardıçlı satılık daire Haberi

Bizim Evler Ardıçlı satılık daire

Bizimevler Ardıçlı projesinde toplam 275 daire ve 18 ticari birim yer alıyor. 26 bin 575 metrekare alan üzerinde yükselecek olan proje İhlas Holding ve Gülle Tekstil ortaklığı ile hayata geçiriliyor.


Bizimevler Ardıçlı Evleri, İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. Eski çelik eşya fabrikasının yerine yapılacak olan projede 110 adet 2+1 daire, 75 adet 3+1 daire, 90 adet 4+1 daireye yer veriliyor. 


Hoşdere Bizimevler Ardıçlı teslim tarihi!

Hoşdere Bizimevler Ardıçlı teslim tarihi 2019 yılının sonu olarak planlanıyor. Üç konut bloğu ve bir ticaret bloğu olarak yükselecek olan Bizimevler Ardıçlı projesinde konut blokları 2 bodrum, zemin + 6 katlı olarak, ticaret bloğu iki katlı olarak planlandı.


Bizimevler Ardıçlı projesinin toplam inşaat alanı 75 bin 302 metrekare. Projede 50 bin 302 metrekarelik alan konut alanı, 6 bin metrekarelik...