04 / 07 / 2024

Bizimevler 8 ne zaman teslim

Bizimevler 8 ne zaman teslim

Bizimevler 8 projesi İhlas Holding imzasıyla yükseliyor. 19 bin 739 metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje İstanbul Ispartakule'de hayata geçirildi...

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Altının 8 ay sonra ne kadar olacağı şimdi açıklandı! Hem elinde altın olanlar hem de altın almak isteyenler hemen bakın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken altının 8 ay sonra ne kadar olacağı da açıklandı. Peki altın 2024 yılının sonunda ne kadar olacak? 

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

Dolar/TL kur geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman doların 8 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak...

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Piyasalar merakla Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararını bekliyor. Merkez Bankası bir önceki faiz kararında faizleri artırarak yüzde 17,50'ye çıkardı. Peki Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ne olur? Dolar 8 gün sonra yükselecek mi, düşecek mi?

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kuru dün kapanışta 29,632 TL'den işlem görürken, bugün güne artışla başladı. Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Bizimevler 8 ne zaman teslim Haberi

Bizimevler 8 ne zaman teslim

İki katlı ticaret bloğu ve 22-25 katlı konut bloğu olarak hayata geçirilen Bizimevler 8 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule'de İhlas Holding tarafından inşa ediliyor. 


Bizim Evler 8  projesi 65 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede iki katlı ticaret bloğuna da yer veriliyor. 


İhlas Bizimevler 8 projesi 19 bin 739 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Avcılar Bizimevler 8, toplam 254 daire ve 8 adet dükkandan meydana geliyor. 


Bizimevler 8 ne zaman teslim?


Bizimevler 8 teslim tarihi 2019 yılı olarak belirlendi. Bizim Evler 8 Ispartakule'de 85 tane 2+1, 88 tane 3+1, 81 tane 4+1 daireye yer veriliyor.


*Haberde kullanılan görsel Bizim Evler 7'ye aittir.


Bizim Evler 8 satış ofisi!

Tel: 0212 405 10 00

Web: http://www.bizimevler.com.tr/

Gizem...