07 / 05 / 2024

bizimevler güzelce yıl sonu kampanyası

bizimevler güzelce yıl sonu kampanyası

Bizimevler Güzelce'de uygulanan yıl sonu kampanyası kapsamında 0,69 faiz oranıyla ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor...

Merkez Bankası açıkladı! Dolar yıl sonunda işte bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; yıl sonu enflasyon beklentisi Şubat'ta yüzde 42,04'den yüzde 42,96'ya çıktı, ayrıca yıl sonu doları/TL beklentisi de 40,02 TL şeklinde oldu.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi'ni yayımladı. Ankete göre yıl sonunda dolar beklentisi açıklandı. Peki yıl sonu dolar beklentisi ne oldu? İşte Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi...

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Emekli maaşına Orta Vadeli Program güncellemesi! Yüzde 37.76 zam müjdesi geldi! Yeni emekli maaşları tek tek hesaplandı!

Hükümetin açıkladığı, memurlar ve emekliler için Ocak 2024 zammının yanında enflasyon farkı ödemesi yapılacağını gösterdi. Yıl sonu enflasyon öngörülerine göre belirlenecek bu fark ödemeleri, memurlar ve emekliler için ekonomik anlamda pozitif bir gelişme olarak görülüyor.

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Makine ihracatı yılın ilk yarısında arttı!

Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, yılın ilk yarısı sonunda Türkiye'nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 10 artarak 14,1 milyar dolar oldu.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

Borsa yatırımcısının gözü yıl sonu karları ve temettülerde

BIST 100 Endeksi'nin yılbaşından bu yana yüzde 180 artış gösterdiği Borsa İstanbul'a yatırımcı ilgisi sürüyor. Yatırımcılar yeni yılda yıl sonu karlarını ve temettü dağıtımını takip edecek.

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

bizimevler güzelce yıl sonu kampanyası Haberi

bizimevler güzelce yıl sonu kampanyası

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Bizimevler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından hayata geçirildi.  Bizimevler Güzelce projesinde dairelerin tapuları hemen teslim edilebiliyor. 

İhlas Holding tarafından İstanbul Büyükçekmece Güzelce'de inşa edilecek olan Bizimevler Güzelce projesinde lansman öncesi satış avantajları sizleri bekliyor. Projede 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Proje toplam 688 adet daire ve 116 adet ticari alandan oluşuyor. Dairelerin yüzde 80'i deniz manzarasına hakim olacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 2+1 dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.   

Bizim Evler Güzelce projesi 92 bin 200 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Bizimevler Güzelce projesinde 64 bin metrekarelik kısım peyzaj alanı olarak planlanıyor. Projede ayrıca 3+1 ve 4+1 daireler için çift kapalı otoparkı olacak.   
 

Bizimevler...