25 / 05 / 2024

bjk stad izin

bjk stad izin

Beşiktaş yönetiminin yıkım ve projelendirme konularında sorun olmadığını açıkladığı İnönü Stadı için henüz izin alınmadığı ve projenin onaylanmadığı ortaya çıktı

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Yalı Stadı ihalesinin iptali için açılan dava reddedildi!

Stadın engellenmesini protesto için bugün saat 20.00’de belediye önünde toplanacak Karşıyakalı taraftarlar, “Kulübün Amatör Küme’ye düşmesine izin vermeyeceğiz” diyecek.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı monte edildi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor. BJK TV'nin canlı yayınla duyurduğu haberde çatı inşaatının son durumu hakkında bilgiler sunuldu.

Başkan Cavcav: Ankara 19 Mayıs Stadı'nın çökme ihtimali var!

20 bin kişilik 19 Mayıs Stadı'nın çökme ihtimali olduğunu söyleyen Başkan Cavcav "Valilik bize '20 bin kişi gelirse stat çöker' deyip izin vermiyor. Maç yapabilmek için zor izin alıyoruz.''dedi.

GS oteline İBB Meclisi'nden izin çıkmadı!

Galatasaray'ın eski Ali Sami Yen Stadı 'nın bitişiğinde bulunan arazide yapmak istediği otele, İBB Meclisi 'nden izin çıkmadı.

Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın 2 Haziran 2013'te ilk kazmayı vurmasıyla sembolik olarak yıkımına başlanan BJK İnönü Stadı'nın yerine yapılan yeni stadın inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi.

Ekolojik Sivas Stadı yeni yılda tamamlanacak!

Sivas Stadın'da kuzey cephe çift duvarlı inşa edilecek. İç cephede hava ile ısı yalıtımı sağlayacak alan oluşacak. Kuzeydeki alan, güney cepheye doğru yaptığı sarmal hareket ile doğal hava akışlarına izin verecek.

Beşiktaş’ın yeni stadı ömrünü 100 yıla çıkarıyor!

Türkiye’ye ilk kez endüstriyel zemin sistemlerini getirerek ilklere imza atan İnterfiks firması, Beşiktaş’ta yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı BJK İnönü Stadyumu’nda yalıtım işlerini üstlendi.

İMO Adana'dan başkan adaylarına 5 Ocak Stadı çağrısı!

Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına tarihi bir çağrıda bulundu. Biçer, "5 Ocak Stadı'nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin" dedi.

İMO Adana'dan başkan adaylarına 5 Ocak Stadı çağrısı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adana Büyükşehir Belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Biçer, “5 Ocak Stadı’nın AVM ya da konut alanına dönüşmesine izin vermeyin. Sesinizi yükseltin.” dedi...

Vodafone Arena Stadı'nda son bir ayda yapılan çalışmalar anlatıldı!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü M.İhsan Coşkun, 20 Aralık 2013 ile 20 Ocak 2014 tarihleri arasındaki 1 aylık dönemde, Vodafone Arena Stadı inşaatında yapılan işleri anlattı...

Beşiktaş'ın yeni stadı için izin görüşmesi yapıldı!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Gençlik ve Spor Bakanlığında bir araya geldi. Çebi'nin, Baykan ile yeni yapılacak stadın izin işlemlerini konuştuğu öğrenildi....

Beşiktaş Stadı'nın yenileme ihalesinde verilen teklifler yeterli bulunmadı!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A Ş İhale Komisyonu, "Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi 1. Kısım Kaba İnşaat İşleri" ihalesinde verilen fiyat tekliflerini yeterli bulmadı....

bjk stad izin Haberi

bjk stad izin


Beşiktaş kulübünün tarihi İnönü Stadı'nın yıkımı için Spor Genel Müdürlüğü'nden henüz izin almadığı ortaya çıktı. Mehmet Baykan şu ana kadar kimsenin izin almadığını söyledi. Baykan yeni proje için de izin alınması gerektiğini sözlerine...