02 / 05 / 2024

bkm kitabevi

bkm kitabevi

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

Kartlı ödemeler yüzde 116 artarak 978,3 milyar TL oldu!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından açıklanan verilere göre, kartlı ödemeler yüzde 116 artarak 978,3 milyar TL oldu. İşte o rakamlar...

Kartlı ödemelerde akılalmaz artış! Sadece bir yılda yüzde 131 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından paylaşılan verilere göre, kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile ağustosta yapılan toplam ödeme tutarı 2022’nin aynı dönemine kıyasla yüzde 131 oranında artarak 798,9 milyar TL oldu.

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Geri Dönüşüm Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Akıncı tarafından kuruldu.

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bkm Asansör İnşaat Makina Elektrik Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Terzi tarafından kuruldu.

Kartlı ödemeler mayısta yüzde 125 arttı!

BKM, mayıs ayına ilişkin verilerini açıkladı. Mayıs ayında toplam kartlı ödeme tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 125 artarak 625,9 milyar lira oldu.

Kartlı ödemeler Nisan ayında 544 milyar TL oldu!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından açıklanan verilere göre, kredi kartları, banka kartları ve ön ödemeli kartlar ile Nisan'da yapılan toplam ödeme tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 119 artarak 544 milyar TL oldu.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

300 milyar TL tutarında ödeme yapıldı! İşte Türkiye’deki kredi kartı kullanıcı sayısı!

Pandemiyle birlikte değişen alışkanlıklar kalıcı oldu. Milyonlarca vatandaş nakit sıkıntısı çektiğinde kredi kartına sarılırken kart kullanıcı sayılarındaki artış raporlara yansıdı. BKM raporlarına göre nakit kullanımında ciddi düşüş gözlendi.

Ödemeler artık kartla yapılıyor! Banka kartı kullanım oranı her geçen gün artıyor!  

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) verilerine göre vatandaş, temmuz ayında 316,9 milyar TL tutarında kartlı ödeme gerçekleştirdi.  Vatandaş yanında nakit taşımıyor ve ödeme işlemlerini banka kartıyla ödemeyi tercih ediyor. İşte detaylar…

Kartlı ödemeler eylülde yüzde 25 arttı!

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), eylül ayında kartlı ödeme tutarında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 25 oranında artış görüldü.

Bkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kaban tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı'ndan BKM açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Emrah Şener, "Ödemeler alanında bankamızca belirlenen geliştirme konularında BKM'ye ilave rol ve sorumluluklar verilecektir" açıklamasında bulundu.

BKM'den koronavirüs dolandırıcılarına karşı uyarı!

Bankalararası Kart Merkezi, insanların korku, endişe, merak gibi duygularını istismar eden dolandırıcıların, koronavirüs için bağış toplama, sahte siteler üzerinden hijyen ürünleri satma gibi bahaneler kullandığını belirtti.

bkm kitabevi Haberi

bkm kitabevi

Avrupa’nın fizikî anlamdaki en büyük ve en çok çeşit bulunduran kitabevi Bursa Özlüce’de kuruldu. Kitap tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelen BKM, 500 bin çeşit, 5 milyon adet kitap ve kırtasiye çeşidiyle hizmete açıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, BKM yöneticisi Kubbettin Bingölbali, “İlk 16 metrekarelik bir alanda başladığımız Sönmez İşhanı'ndaki mekanımızı 3 bin metrekareye çıkardık. Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 4 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük kitabevini açma fırsatımız oldu. Vatandaşların yoğun ilgisini gördük. Bursa gelişince biz de geliştik, değişmedik. Müşterimizi dinledik. Sabahtan akşama kadar ekipçe tezgâhların arasında olduk. Yaptığımız kampanyalarla vatandaşlarımızı hem memnun ettik hem de kitap okuma alışkanlığını kazandırdık. 1 milyon kitabı 1 liraya, 2 milyon kitabı 2 liraya, 3 milyon kitabı 5 liraya sattık. Bütün uğraşımız insanlara...