04 / 05 / 2024

Blackstone gökdelenini satıyor

Blackstone gökdelenini satıyor

Blackstone, Manhattan'da bulunan gökdelenini 2,25 milyar dolara satışa çıkardı. Blackstone'nun, gökdelenin satışı için Kanadalı gayrimenkul yatırımcısı Invahoe Cambridge liderliğindeki bir ortaklık ile anlaştığı belirtiliyor.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ildeki 2 adet arsayı satıyor! İhalesi 28 Kasım'da! 

Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanlığı, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesi, Büyükcami (İnönü) Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Gümüşhane Kelkit'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

İBB, Kartal'da arsa satıyor! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kartal'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak Düzce'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor: Gayrimenkul alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 8 adet arsa ile 1 araziyi peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 28 arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor! Arsa arayanlara müjde! 

Gümüşhane Milli Emlak, Gümüşhane ili, Kelkit ilçesinde yer alan 28 adet arsayı 29 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksitle satıyor. Peki Gümüşhane'deki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? 

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Milli Emlak o ildeki 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor! arsa ve arazi alacaklara müjde! 

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Merkez, Gölyaka ve Gümüşova ilçelerinde yer alan 23 arazi ile 1 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Blackstone gökdelenini satıyor Haberi

Blackstone gökdelenini satıyor

Dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketlerinden Blackstone Group LP, Manhattan'da bulunan gökdelenini 2,25 milyar dolar karşılığında satacak.


Wall Street Journal'ın konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Blackstone, gökdelenin satışı için Kanadalı gayrimenkul yatırımcısı Invahoe Cambridge liderliğindeki bir ortaklık ile...