30 / 04 / 2024

bloomberg ht çıkış yolu

bloomberg ht çıkış yolu

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bloomberg HY kanalında Sami Altınkaya'nın sunuculuğunu üstlendiği Çıkış Yolu adlı programa katılacak. Yıldırım pogramda Türkiye'de inşaat sektöründen ve Kiptaş'ın yeni projelerinden bahsedecek...

Üsküdar-Kadıköy-Maltepe Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı! İşte Anadolu Yakası'nın ilk cadde tramvayı!

Üsküdar Meydandan başlayarak, Cevizli'ye kadar gidecek olan Üsküdar-Kadıköy Rıhtım-Cevizli Tramvayı'nın tasarımları tamamlandı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, X sosyal medya hesabından görselleri paylaştı. İşte o paylaşım ve İstanbulluların yorumları...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Galataport, Katar Varlık Fonu'na mı satılıyor? Bloomberg: Ferit Şahenk görüşme yapıyor! 

Bloomberg, Katar Varlık Fonu Qatar Investment Authority tarafından Galataport'un satın alınabileceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Sermaye çıkışı en çok Çin, Hindistan ve İngiltere'den oluyor!

Bloomberg HT yayınına katılan Henley&Partners Türkiye Direktörü Burak Demirel 100 ülkeden vatandaşlık alındığını belirterek, en çok çıkışın Çin, Hindistan ve İngiltere'den olduğunu, Türklerin Portekiz, Yunanistan, İspanya ve İtalya'yı tercih ettiğini açıkladı.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üretim artacak! Togg Ceo'su teslim edilecek araç sayısını açıkladı!

Togg CEO'su Gürcan Karakaş, yerli otomobilin teslimat tarihlerine ve üretim adediyle alakalı merak edilenleri cevapladı. Bloomberg HT'nin canlı yayına konuk olan Karakaş, Mayıs ayında 1000'in üzerinde aracın teslim edileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hoff Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nasır Huseynov ve HT Group Conctraction Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Kadıköy'de 8 taksitle 3+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Kadıköy Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, Fener Caddesi 273 ada 16 parselde yer alan 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Tüm bankalarda kredi kullanımında bir kısıtlama var

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Bloomberg HT’de yaptığı açıklamada finansmana erişim, nakit akışı ve kredi kullanımı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zeytinoğlu, tüm bankalarda, kredi kullanımında kısıtlamalar olduğunu vurguladı.

Merkez Bankası’ndan faiz indirimi bekleniyor! 22 Eylül’de açıklanacak

Bloomberg HT’nin yapmış olduğu ankette Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın 22 Eylül 2022’de yapacağı toplantıdan 50 baz faiz indirimi sonucu çıktı. İşte detaylar…

Tüm gözler TCMB’nin ağustos ayı faiz kararında! Toplantıdan hangi faiz kararı çıkacak?

Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin son yapmış olduğu anket sonuçları yayımlandı. Bloomberg HT Araştırma Birimi’nin anketine katılan 19 kurum ve kuruluşun medyan beklentisi politika faizinin % 14 seviyesinde bırakılması yönünde.

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg’in Wall Street yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği anket kripto para piyasasındaki çöküşün devam edeceğine yönelik beklentinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu.

bloomberg ht çıkış yolu Haberi

bloomberg ht çıkış yolu

Sami Altınkaya'nın, "Türkiye'de güzel işler de yapılıyor" fikrinden hareketle yollara düştüğü "Çıkış Yolu 'na, KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım konuk olacak. Yıldırım; Türkiye'de inşaat sektörünü, KİPTAŞ'ın son projelerini, kentsel dönüşüm sürecini Altınkaya'ya anlatacak.


Habertürk...