04 / 05 / 2024

BMW 6 SERİSİ FİYAT

BMW 6 SERİSİ FİYAT

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobilleri arasında yer alan BMW'nin 6 serisinin Eylül ayı fiyatları belli oldu. Bu ay açıklanan rakamlara göre BMW 6 serisine zam yapılmadı. Peki, BMW 6 30i Gran Turismo modeli ne kadar? BMW 6 serisi fiyatları kaç TL? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

BMW 6 serisinin fiyatları ne kadar? BMW 630i Gran Turismo kaç TL? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobilleri arasında olan BMW'nin 6 serisinin Ağustos ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW 6 30i Gran Turismo ne kadar? BMW 6 serisi fiyatları ne kadar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyat listesi...

BMW 630i Gran Turismo ne kadar? BMW 6 serisi fiyatları kaç TL? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen BMW'nin 6 serisi fiyatları belli oldu. Peki BMW 630i Gran Turismo ne kadar? BMW 6 serisi fiyatları kaç TL? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi...

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

2. el araçta 6 ay 6 bin kilometre ve liste fiyatı kısıtlamalarının süresi uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv sektöründe ortaya çıkan spekülatif fiyat artışları ve stokçuluk faaliyetlerine karşı uygulanan "pazarlama ve satış kısıtlaması" ile "ilan kısıtlamasına" ilişkin düzenlemelerin süresinin 6 ay süreyle yeniden uzatılmasına karar verildi.

KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacağını ilan etti. KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Yüksek kaliteli malzemeleri ile BMW 6 serisi Mayıs zammı merak ediliyor

 BMW 6 Serisi, coupe ve cabriolet gibi farklı gövde tiplerinde sunulur. Bu da kişisel tercihinize göre seçim yapmanızı sağlar. Ayrıca, farklı motor ve donanım seçenekleriyle otomobili kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize uygun şekilde özelleştirebilirsiniz. Peki 13 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Az önce deprem nerede oldu? 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? İşte 6 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem son dakika deprem listesi!

Araç sahipleri şokta! Akaryakıtta çifte zam! İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahiplerine kötü haber. Akaryakıtta çifte zam geldi. İşte 6 Mayıs Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

6 Mayıs 2023 gram altın ne kadar? Bugün çeyrek altın, tam altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 6 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.266,25 liradan satılıyor. 6 Mayıs 2023 yani haftanın altıncı işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 6 Mayıs altın fiyatları!

Dolar bugün kaç TL? 6 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin ne kadar? 6 Mayıs Cumartesi dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 6 Mayıs Cumartesi günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın altıncı gününe 19,49 TL’nin üzerinde işlem görmektedir. İşte 6 Mayıs Cumartesi kuru…

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu? Evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023!

Evde bakım maaşı yatırılan iller Mayıs 2023 listesi belli oldu mu sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte evde bakım maaşı sorgulama detayı 6 Mayıs 2023...

BMW 6 SERİSİ FİYAT Haberi

BMW 6 SERİSİ FİYAT

Türkiye'de en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan BMW'nin 6 serisi fiyatları belli oldu. Yeniden şekillendirilen böbrek ızgarası ve çarpıcı dış tasarımıyla dikkat çeken BMW 6 serisi, en çok merak edilen arabalar arasında yer alıyor. BMW 6 Serisi Gran Turismo, şık tasarımı, benzersiz modeli ve çok yönlü sürüş konforuyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

BMW 630i Gran Turismo, metalik gri/dravit ınpidual metalik mavi/tanzanite,  ve metalik gri/avit gövde renkleriyle şık bir görünüm sunarken; yürüyen aksam kumanda sistemi, entegre iki akslı havalı süspansiyonla olağanüstü sürüş konforu ileri düzey sürüş dinamikleriyle de dikkatleri üzerinde topluyor.

Araç sınıfındaki diğer moedlleri geçen bir performansa sahip. BMW Live Cockpit sayesinde birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Mesela; 12.3 inçlik dijital gösterge paneli hem navigasyon özelliğini taşıyor hem...