27 / 04 / 2024

BNG Giyim

BNG Giyim

Ankara'daki ikinci mağazasını Panora Alışveriş Merkezi'nde açan ünlü kadın giyim markası BNG'nin açılışına markanın kurucuları Bülent-Nilgün Gülen çifti ile mağaza sahipleri Orhan ve Aysun Arslan ev sahipliği yaptı...

BNG Giyim ikinci mağazasını Caddebostan’da açtı!

Ülkemizin uluslararası giyim markası BNG, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci mağazasını Caddebostan’da açtı. BNG koleksiyonlarını kendi giyim stiliyle birleştiren Nebahat Çehre de açılıştaydı.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Otomobil, giyim ve ayakkabı sektörlerinde yer yerinden oynayacak! Ek vergiler yola çıktı geliyor...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük getirilmesinden sonra şimdi de otomotiv, giyim ve ayakkabı sektörlerinde ek vergi getirilmesi planlanıyor.

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Erkan Elyıldırım ne zaman doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? Dagi Giyim’de hangi görevi yürütüyor?

Erkan Elyıldırım kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Erkan Elyıldırım ile ilgili merak edilen her şey...

Barış Düzel ne zaman doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Dagi Giyim’de hangi alanda çalışıyor?

Barış Düzel kimdir? Hangi yılda doğdu? Nerede okudu? İş hayatına hangi pozisyonda çalışarak başladı? Ne zaman CEO yardımcısı oldu? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Barış Düzel ile ilgili merak edilenler...

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Bingöl ve Mehmet Ali Akıncı ortaklığında kuruldu.

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'dan giyim, ayakkabı ve aksesuar alımına her 400 TL'de toplam 250 TL hediye! Son gün 31 Mart!

VakıfBank giyim, ayakkabı ve aksesuar sektörlerinde yapılacak alışverişleri ödüllendiriyor. 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak olan ve tek seferde 400 TL ve üzeri tutarındaki ilk alışverişlerde, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde ise 25 TL değerinde World puan hediye edilecek.

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

DeFacto, deprem bölgesindeki bütün çocukların bir yıl boyunca giyim ihtiyacını karşılayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve DeFacto arasında gerçekleşen protokole göre, deprem bölgesinde Bakanlığın himayesindeki bütün çocukların giyim ihtiyacı bir yıl boyunca DeFacto tarafından karşılanacak.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

BNG Giyim Haberi

BNG Giyim

Müşterileri arasında Nebahat Çehre, Serra Yılmaz, Arzum Onan ve Zuhal Olcay gibi isimlerin yer aldığı ünlü kadın giyim markası BNG, Ankara'daki ikinci mağazasını Panora Alışveriş Merkezi'nde açtı. Açılışa markanın kurucuları Bülent-Nilgün Gülen çifti ile mağaza sahipleri Orhan ve Aysun Arslan ev sahipliği yaptı. Açılış davetine, Ankara cemiyet hayatının önde gelen kadınları katıldı. Açılışta markasının 'Geçmişin İzleri' temalı yeni koleksiyonu da tanıtıldı. Koleksiyonda ipek-yün kanşımı paltolar dikkat çekti. Siyah ve antresitin sıklıkla kullanıldığı koleksiyonda, trikolara yapılan baskılar, oldukça beğenildi.



Hürriyet...