16 / 05 / 2024

Bo-Em adres

Bo-Em adres

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Aygaz'dan muhteşem kampanya! 'Boş Tüpleriniz Yardıma Dönüşsün' projesiyle deprem bölgesine yardım!

Evinde boş mutfak tüpü olan tüm vatandaşlar için Aygaz çok iyi bir kampanya duyurusu yaptı. Boş tüp ile Aygaz’a giderek, bu tüplere LPG dolduruluyor ve depremde zarar gören bölgelere ulaştırılıyor. 

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Boğaz’da 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor. Muhteşem malikanelerin satılık fiyatları ise 8 milyon ile 550 milyon lira arasında değişiyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Cemre Kemer'in boğaz manzaralı muhteşem evi!

Boğaz manzaralı muhteşem bir evde oturan Cemre Kemer, evinin temizliğini kendisi yapıyor. İşte Kemer'in evi...

İstanbul Boğazı'ndaki 16 muhteşem yalı!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı geçtiğimiz hafta yaşanan gemi kazası sonrasında büyük hasar gördü. Peki Boğaz'da kaç yalı var? İşte İstanbul Boğazı'ndaki 16 muhteşem yalı...

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

İşte muhteşem manzaralı 10 tek katlı ev projesi!

Tek katlı evler, kent merkezlerinde boş arazi bulunamadığı için genellikle yazlık bölgelere inşa ediliyor. İşte muhteşem manzaraya sahip 10 tek katlı ev...

Manzara Adalar projesi adres bilgileri!

Manzara Adalar projesi adres bilgileri kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre ,Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika, D -100 karayoluna 4 dakika mesafede hayata geçiriliyor.

Panavia Residence'da boğaz manzarası eşliğinde bir yaşam!

İstinye’ de, muhteşem boğaz manzarası ile bütünleşen, tasarımını mimar Koray Yavuzer’ in yaptığı ve Panaroma İnşaat işbirliği ile gerçekleşen Panavia Residence projesi lüksün yeni adresi…

Adres beyanı için gereken belgeler!

Beyan edilen adresin boş konut olması halinde, herhangi bir belge isteniyor mu? Muhtarlıklara adres beyanı bildirme yükümlülüğü var mıdır? İnternet üzerinden adres beyanı nasıl yapılır? İşte adres beyanı için gereken belgeler...

Vaditepe Bahçeşehir adres bilgileri!

Vaditepe Bahçeşehir adres bilgileri kapsamında proje TEM Otoyolu bölgesine sadece 1 kilometre, Okmeydanı Kavşağı’na, Pendik’e, 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yoluna da oldukça yakın mesafede yükseliyor

Bo-Em adres Haberi

Bo-Em adres

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Her türlü taşıt aracı kiralama işletmecciliği yapmak taşıt araçlarını kiralamak kiraya vermek. her çeşit taşınmazı satın alır,inşa edebilir veya etiribelilir,satar,kiralar veya kiraya verebilir,sahibi olduğu taşınmazların üzerinde devir,satış vaadi,taksim,ifraz parselasyon tevhidi,irtifa,sükna,irtifak,taşınmaz mükellefiyeti,kat irtifakı,kat mülkiyeti,ipotek ve başkaca ayni haklar temin ve tesis edebilir,hak ve alacakların tahsili için ayni ve şahsi menfaatler alabilir veya verebilir devre mülk sistemi,kira sözleşmeleri yapabilir,ipotekleri kabul,tebdil ve fekkedebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: KOZA MAH.1655.SK.AKBATI AVM A BLOK- AKBATI AVM NO:6/241 ESENYURT