14 / 05 / 2024

bodrum ArivaYaka 2 satış ofisi

bodrum ArivaYaka 2 satış ofisi

Ariva İnşaat tarafından hayata geçirilen Ariva Yaka 2 projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar 18 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Önallar Life Bodrum'da son 2 konut! Temmuz'da teslim!

Önallar Life Bodrum'daki son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Wox Yalıkavak projesi tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan 6 oda 2 salon villaların fiyatları 1 milyon 957 bin dolardan başlıyor...

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2. oturumu 15 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin ilk oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2'nci oturumu ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesinin 2. oturumu 3 Kasım'da! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Ekim'de gerçekleştirilmişti. İhalenin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü içeren 2. oturumunun tarihi dün açıklandı. İşte o tarih...

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Bodrum Turgutreis'te 19.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 1. İcra Dairesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 19 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Burak Yılmaz, Bodrum'dan 2 milyon euroya ev alacak!

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, kazandığıyla ev alıyor. Bodrum'un Demirbükü ilçesinde bulunan Gönülbükü Konakları’ndaki bir evi çok beğenen Yılmaz, ev sahibiyle anlaştı.

Bodrum Çevre Platformu'ndan Bodrum'daki arazi satışına tepki!

Bodrum’da 2. ve 3. derece sit alanında yer alan zeytinlik araziler satışa sunuldu. Satışa sunulan parseller ormanlık alanın içinde ve koy manzaralı. Çevreci avukat Remzi Kazmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

bodrum ArivaYaka 2 satış ofisi Haberi

bodrum ArivaYaka 2 satış ofisi

Ariva Yaka 2 projesi Muğla Bodrum'a bağlı Ortakent Yakaköy bölgesinde Ariva İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 12 villadan meydana geliyor.


Bodrum Ariva Yaka 2 projesinde  3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde villar bulunuyor.  3+1 villalar 200 metrekare, 4+1 villalar ise 230 ila 264 metrekare büyüklüklerle tasarlandı. 


2017 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedeflenen Ariva Yaka 2 projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan tutar 18 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Projede kur 3 TL'ye sabitlendi.


Bodrum Ariva Yaka 2 projesi  Metro'ya 3 kilometre,  Ortakent Yahşi Plajı'na 8 kilometre, Palmarine Yalıkavak'a 9 kilometre, devlet hastanesine 10 kilometre, Bodrum merkeze 11 kilometre, havalimanına 45 kilometre mesafede inşa ediliyor.




Adres: Yokuşbaşı Mah. Emin Anter Blv. 97/1 BODRUM / Muğla


Tel: 444 8 480

Web: