19 / 05 / 2024

Bodrum B-Life

Bodrum B-Life

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Bitez köyü, Gündönümü mevkiindeki B-Life Sitesi'nde bulunan villayı 253 bin 584,90 TL'den satışa çıkardı. Satış, 28 Eylül 2012 Cuma günü yapılacak

Bodrum'a Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarından büyük ilgi! Gayrimenkul satışları yüzde 15 arttı! 

Bodrum'da gayrimenkul satışları son yıllarda sürekli olarak artıyor. 2023 yılında bölgede gerçekleşen konut ve arsa satışları, bir önceki yıla göre yüzde 15 artış gösterdi. Bodrum özellikle Avrupa ve Ortadoğu yatırımcılarının ilgi odağı haline geldi.

Bodrum Ali Hoca Burnu'ndaki otel ve rezidans inşaatına büyük tepki! Bu tarz eylemler suçtur!

Bodrum’un Ali Hoca Burnu’ndaki rezidans ve otel  inşaatın doğal yaşama zarar verdiğini belirten Türkiye Deniz Canlıları ve Deniz Yaşam Alanı Danışmanı ve bilim insanı Mert Gökalp'ten büyük tepki geldi. 

Bodrum’da 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğündeki arazi turizme açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla-Bodrum’da yaklaşık 4 bin 800 futbol sahası büyüklüğünde bir alan turizme açıyor.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum Temmuz'da teslim fırsatı!

Önallar İnşaat Önallar Life Bodrum projesinde satış süreci devam ediyor. Teslimlerin Temmuz ayında yapılacağı projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Önallar Life Bodrum'da son 2 konut! Temmuz'da teslim!

Önallar Life Bodrum'daki son 2 konutun satış süreci devam ediyor. Projede 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu! 

Nurol Life'taki 37 bağımsız bölümün değeri belli oldu. İşte Nurol Life projesindeki 37 adet bağımsız bölümün değerleme raporu...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Bodrum'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Bodrum ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31450 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bodrum B-Life Haberi

Bodrum B-Life

Verilen ilan şöyle;


BODRUM 2. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2009/1525 Esas

Satılmasına Karar verilen Taşınmazın Cinsi, Niteliği, Kıymeti ve önemli özellikleri:

Tapu Kaydı:

Muğla ili, Bodrum ilçesi, Bitez köyü, Gündönümü mevkii, 2595 parselde kayıtlı 5.390,84 m2 alanlı arsa vasfında taşınmazın 2/53 payı.

Hali Hazır Durumu: Satışa konu taşınmaz Gündönümu sahilindeki spor tesislerinin üst tarafında bulunmaktadır. Bitez Belediyesine 3 km, Bitez sahiline 300 m, Bodrum merkeze 6 km mesafede yer almaktadır. Çevre ve komşu parseller üzerinde konut amaçlı yapılaşmalar bulunmakta olup, bölgedeki yapılaşma yoğunluğu % 90 oranındadır. Taşınmaz Bitez Belediyesinin tüm altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmaz tapu kayıtlarında her ne kadar arsa olarak geçse de yerinde yapılan incelemede 5.390,84 m2 yüzölçümlü taşınmazın tamamı üzerinde 7 blok halinde üç katlı betonarme bloklardan oluşan konut...