30 / 04 / 2024

Bodrum Belediyesi külliye inşaatı açıklaması

Bodrum Belediyesi külliye inşaatı açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Bodrum Belediyesi külliye inşaatı açıklaması Haberi

Bodrum Belediyesi külliye inşaatı açıklaması

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum’da Gökova Koyu manzaralı bir arazide, 5 sene önce tepkiler üzerine durdurulan ve yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması öngörülen külliye inşaatına hukuki süreç sona ermeden yeniden başladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; iki aydır devam ettirilen hafriyat kazılarının Bodrum’un doğasını tahrip ettiğini dile getiren vatandaşlar, çalışmaların durdurulması için imza kampanyası başlattı. 

Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) öncülüğünde bir araya gelen vatandaşlar, inşaat çalışmalarının yasaya aykırı olduğunu dile getirerek faaliyetlerin durdurulması için çağrıda bulundu. MUÇEP’ten yapılan açıklamada, Bodrum Belediyesi’ne imar durumu ve mevzuata uygun bir proje sunmadan, ruhsatsız olarak başlanan kazıların mevcut zemine telafisi olmayan hasarlar verdiği dile getirildi.

Kazı çalışmalarının durdurulması ve Danıştay’da görülmekte olan ruhsat iptali davası sonuçlanana kadar inşaat faaliyetine izin verilmemesi talep edildi. 

MUÇEP,...