09 / 05 / 2024

bodrum berlin turizm

bodrum berlin turizm

Turizm kenti Bodrum Mart ayında Almanya’nın Berlin şehrindeki turizm fuarında tanıtılacak. Birçok turizm fuarına katılan Bodrum Mart ayında ise Berlin fuarına gidiyor..

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Bodrum’da 1.1 milyon metrekarelik arazinin imara açılmasına tepki!

Gözde turizm kenti Bodrum'da 1,1 milyon metrekare büyüklüğündeki Hazine arazisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla imara açıldığı açıklandı. İlçe sakinleri dahil olmak üzere, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve STK'lar duruma tepki gösterdi.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum’da Uluslararası Kongre Merkezi yapılacak!

2020’de başlayan Kovid-19 sebebiyle büyük kayıplar yaşayan turizm sektörü, 2021’in tatil sezonuna hazırlanıyor. Türkiye’nin en popüler tatil destinasyonlarından Bodrum’un Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un yeni sezondaki beklentilerini açıkladı.

Bodrum'da Kovid-19 hareketliliği! Otel açılışları hızlandı!

‘Güvenli tatil’ ile 2020 turizm sezonunda dünya turistlerinin uğrak merkezi olan Bodrum, yeni sezona da hızlı giriyor. Bodrum, dünya markaları arasında yerini güçlendirirken, salgın etkisiyle yaşam 12 aya çıkıyor.

bodrum berlin turizm Haberi

bodrum berlin turizm

Turizm kenti Bodrum Mart ayında Almanya’nın Berlin şehrindeki turizm fuarında tanıtılacak.

Birçok turizm fuarına katılan Bodrum Mart ayında ise Berlin fuarına gidiyor. BOTAV (Bodrum Tanıtım Vakfı), BODER (Bodrum Turistlik Otelciler, İşletmeciler Ve Yatırımcılar Derneği) üyeleri ve çok sayıda turizmcinin katılacağı öğrenildi. Yurt dışında büyük bir ivme yakalayan Bodrum tanıtımlarına yıl boyunca devam edeceği de bildirildi.


BODRUM TANITIM OFİSİ MOSKOVA’DA AÇILIYOR

Berlin fuarının ardından Moskova’da fuara katılacak olan Bodrum, Moskova’da ofis açıyor. Turizmcileri ilçeyi daha iyi tanıtmak için Rusya’nın Moskova kentine ofis açıyor. Rus müşterileri Bodrum’a çekmek için açılan ofiste Bodrum tanıtımı yapılacak. Birçok yöresel lezzetleri ve kültürlerinin tanıtılacağı ofiste Bodrum’a gelen turist sayısında artış olması bekleniyor.

Öte yandan tüm fuarlarında ise Bodrum’la ilgili olarak birçok etkinlik yapılıyor. Başta Bodrum mandalinası olmak üzere birçok...