07 / 05 / 2024

Bodrum da 5 sitenin yolu kapanıyor

Bodrum da 5 sitenin yolu kapanıyor

Bodrum'da, işadamı Murat Şevk, arazisinden geçen 1 kilometrelik yolu istediği toplam 1 milyon 292 bin liralık ecrimisil bedeli ödenmediği gerekçesiyle 1 Ekim’den itibaren elektrikli tel, bariyer ve kapanlarla kapatacağını açıkladı...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Bodrum'da 14.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Satış Memurluğu, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 14 milyon 763 bin 926 TL bedelle satışa çıkardı.

Bodrum'da sahte tapu vurgunu!

Bodrum'da bedeli toplamda 75 milyon Türk Lirası olan üç villa sahte tapu kullanılarak satılmaya çalışıldı. İşlemi yapmaya çalışan 9 şüphelinin 5'i gözaltında...

Bodrum'da 51.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Bodrum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 51 milyon 830 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Bodrum'da 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Bodrum'da yazlıkçılar evlerine gitti! İşletmecilerin yüzü güldü!

Bodrum'da seyahat kısıtlamasının kalktığı 5 Mayıs'tan bu zamana kadar 136 bin araç girişi yapıldı. Yazlıkçılar evlerine geldiklerini söylerken, işletmeciler "Buyursunlar gelsinler" diyor.

Bodrum’da ortalama yazlık konut fiyatı 809 bin 640 TL!

Bodrum’da ortalama yazlık konut fiyatı 809.640 TL, geri dönüş süresi 27 yıl, ortalama kira bedeli 2.156 TL olarak açıklandı. Yazlık fiyatlarında son 1 yıllık değer artışı yüzde 5 oldu.

Bodrum'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Türkbükü Mahallesi, Küçükbük Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 549 bin 540 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bodrum'da geceliği 36 bin 425 liraya kiralık villa!

Dünyanın en pahalı kiralık 8 villası belirlendi. Bodrum'da bulunan bir malikane listede 5. sırada yer aldı. 

Bodrum'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Muğla İli Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi'nde yer alan 3 adet kapalı otopark vasfındaki gayrimenkuller toplamda 5 milyon 340 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor. 

Bodrum'da metrekare fiyatı 5 bin lirayı aştı!

Bodrum'da Ocak 2013'te ortalama bir gayrimenkul projesinin metrekare fiyatı 2 bin 664 lirayken, 2017 başında 4 bin 420 lirayı ulaştı.Bodrum'da bu yaz itibarıyla ortalama bir gayrimenkulün metrekare fiyatı 5 bin liranın üzerine çıktı...

Bodrum da 5 sitenin yolu kapanıyor Haberi

Bodrum da 5 sitenin yolu kapanıyor

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, işadamı Murat Şevk, arazisinden geçen 1 kilometrelik yolu istediği toplam 1 milyon 292 bin liralık ecrimisil bedeli ödenmediği gerekçesiyle 1 Ekim’den itibaren elektrikli tel, bariyer ve kapanlarla kapatacağını açıkladı. Şevk’in bu konuda bir de uyarı levhası koyduğu 15 yıldır kullanılan yolun kapanması halinde toplam 1500 konutun bulunduğu 5 sitede yaşanların mağdur olacağı belirtildi.


Bitez Mahallesi’ndeki Hisar, Palm, Bella, Vista ve Bitez villalarına giden yol üzerindeki 15 yıldır kullanılan 1 kilometre uzunluğundaki asfalt yolun hissedarı olduğu özel mülkiyetten geçtiğini ileri süren turizmci Murat Şevk, 2 yıl önce ihtarname çekip, 732 bin lira o dönemde belde olan Bitez Belediyesi’nden, 560 bin lira da Hisar Sitesi’nden ecrimisil istedi. Ancak talep ettiği ecrimisilin ödenmemesi üzerine Şevk, avukatı Erdinç Bayhan, aracılığıyla Bitez...