23 / 07 / 2024

bodrum hamam sokak projesi

bodrum hamam sokak projesi

Bodrum Hamam Sokak'ta bulunan 130 evin dış görünüşü değiştiriliyor

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Esenyurt'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına izin verilmeyecek!

Dün İstanbul'da yaşanan sağanak yağıştan en çok etkilenen ilçe Esenyurt oldu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Yerlikaya, "1272. Sokak'ta bodrum katlarının konut olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Bodrum Çarşı Mahallesi'ndeki yollar yenileniyor!

Bodrum Belediyesi ekipleri, Bodrum genelindeki yol yenileme çalışmalarına yenisini ekledi.Bodrum Belediyesi tarafından planlanan çalışmalar kapsamında ihale edilen Çarşı Mahallesi Külcü Sokak çalışmaları başladı.

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Koç ve Hüseyin Aksu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

TLG İnşaat Metal ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

TLG İnşaat Metal ve Reklam Limited Şirketi, Levent Ağırtaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mart 'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Dumanoğlu Yapı Limited Şirketi, Eşref Dumanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak' ta İstanbul İl'i, Büyükçekmece, Dizdariye Mahallesi, Hamam Sokak' ta kuruldu.

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Filiz Omur ve Olcay Güven ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayır Sokak'ta kuruldu.

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aypin Dizayn ve İnşaat Limited Şirketi, Nurşen Meral tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Büyük Hamam Sokak 'ta kuruldu.

Bodrum sokakları bomboş kaldı!

Türkiye'de dört mevsim boyunca turizm canlılığının yaşandığı Bodrum'da, hava sıcaklığının uzun yıllar sonra eksi dereceye düşmesiyle sokak ve caddeler boşaldı. Hava sıcaklığı eksi 2 dereceye düştü.

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özöztürkler İnşaat Metal Peyzaj Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Sami Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

Fatih'te iki katlı ahşap binada yangın çıktı!

Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi Bostan Hamamı Sokak üzerinde bulunan iki katlı ahşap binanın giriş katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi...

1943 yılında Üsküdar Çinili Sokak'ta ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış!

Kadıköy Vakıflar Müdürlüğü'nün 1943 yılında verdiği ilanda Üsküdar Çinili Hamam Sokak'ta bulunan ahşap bir ev 381 liraya satılacakmış. O yıl eve biçilen değer 12 tane altın parasıymış.

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Dizayn İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Zihni İnce tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Hamam Sokak'ta kuruldu.

bodrum hamam sokak projesi Haberi

bodrum hamam sokak projesi

Ege'nin İncisi Bodrum'da 130 evin duvarları beyaza, kapı ve pencereleri ise Bodrum mavisine boyanacak. Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği, Belediye ve Henkel'in desteğiyle gerçekleştirilecek olan projenin amacı Bodrum'um mavi beyaz renklerine kent merkezinde daha çok yer...