26 / 05 / 2024

bodrum Küçükbük Mevkiindeki dolgu çalışması

bodrum Küçükbük Mevkiindeki dolgu çalışması

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gala Küçükbük Zirve satışta! Yeni proje!

Gala Bodrum Yapı A.Ş. tarafından Bodrum'da inşa edilen Gala Küçükbük Zirve projesinde satış başladı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Bodrum Kızılağaç'ta 15.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bodrum Satış Memurluğu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Kızılağaç Mahallesi, Kayırlı Mevcii, 239 ada 12 parselde yer alan tarlayı 15 milyon 674 bin 352 TL'ye satıyor...

Bodrum Küdür Yarımadası'ndaki plaj işletmeleri kaldırılıyor! 

Küdür Yarımadası'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesi üzerine, plajdaki işletmelerin tahliye işlemleri başlatıldı. Yasal süreci bitirilen tesislerden biri bugün kaldırıldı...

Bodrum'da yıkılamayan asansör 3 günde yerle bir edildi!

Bodrum kıyılarında oluşa talan gözler önüne serildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 15 gündür yıkılamayan asansörü 3 günde yerle bir etti.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Bodrum'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Türkbükü Mahallesi, Küçükbük Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 549 bin 540 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Seba Küçükbük ödeme koşulları!

Seba Küçükbük ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde hayata geçirilen projede villalar 340 - 400 metrekare arasında farklılık gösteriyor.  

Seba Küçükbük ödemeleri!

Seba Küçükbük ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 20 villadan meydana gelen proje  Muğla Bodrum Gündoğan bölgesinde Küçükbük koyunda yükseliyor. 

Bodrum Seba Küçükbük'te 2,5 milyon dolara! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Seba Küçükbük projesinde 20 villa yer alıyor. Seba Küçükbük'te fiyatlar 2,5 milyon dolardan başlıyor.

Sera Group'tan Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group imzası taşıyan Barbaros Reserve-Bodrum Residences, 49 yıllık devre tatil modeliyle satışa sunuldu. Firma şimdilerde Bodrum Kızılağaç'a 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Four Seasons Resort Bodrum geliyor!

Halikarnas Turizm ve Yatırım A.Ş, Bodrum Kızılağaç Mahallesi Gerenkuyu Mevkiide Four Seasons Resort Bodrum'u inşa edecek. Proje 5 yıldızlı 125 odalı otel ile 5 yıldızlı 284 üniteli tatil köyünden meydana gelecek..

Düzce Şıralık Tesisleri projesi hazırlandı!

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şıralık mevkiindeki spor ve sosyal tesislerin projesi hazırlandı. Düzce Belediyesine tahsis edilen 38 bin 750 metrekarelik kısmında yapılacak tesisler için fizibilite yapıldı.

Düzce Şıralık Sosyal Tesisleri'nin projesi hazırlandı!

Düzce Belediyesi ile Gençlik ve spor İl Müdürlüğü tarafından Şıralık mevkiindeki spor ve sosyal tesislerin projesi hazırlandı.Düzce Belediyesine tahsis edilen 38 bin 750 metrekarelik kısmında yapılacak tesisler için fizibilite yapıldı.

bodrum Küçükbük Mevkiindeki dolgu çalışması Haberi

bodrum Küçükbük Mevkiindeki dolgu çalışması


Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Üstündağ, "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Gündoğan Mahallesi, Küçükbük Mevkiinde bulunan, Çetili (Çektirge) Bumu’nda yapılan inşaat ve deniz dolgusu nedeni ile Bodrum Belediyesi Encümen Kararı tarafından verilen 30 gün içinde dolgu alanının boşaltılması ve yapılan inşaatta denizin doldurulmasına idari yaptırım kararı çıkmasına rağmen, inşaatın devam ettiği ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Çevre Denetim ekiplerince yapılan kontrolde, arazide harfiyat çalışmasının olduğu, çalışma esnasında denizin içerisine 10-15 metre genişliğinde yaklaşık 200 metre uzunluğunda bir alana dolgu yapıldığı, arazinin büyük kısmında çalışma yapıldığı, ağaçlara zarar verildiği ve herhangi bir ruhsat beyan edilmediği açıklanmıştır." dedi.


Üstündağ'ın soruları


1- Bodrum...