29 / 04 / 2024

Bodrum Küdür Koyu

Bodrum Küdür Koyu

Dünya zenginlerinin gözdesi olan İstanbul'dan sonra, Ege sahilleri de düğün turizmine açıldı. Bu amaçla lüks otel yatırımlarına hız verildi...

Bodrum Küdür Yarımadası'ndaki plaj işletmeleri kaldırılıyor! 

Küdür Yarımadası'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesi üzerine, plajdaki işletmelerin tahliye işlemleri başlatıldı. Yasal süreci bitirilen tesislerden biri bugün kaldırıldı...

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Mehmet Büyükekşi: Yatırımlarda büyük düşüş var!

TİM Başkanı Büyükekşi, "Bir yıldır yatırımlarda büyük düşüş var. Sanayici ve müteşebbis yatırım yapmıyor. Bu da belirsizlikten, istikrar ve güven ortamındaki bozulmadan kaynaklanıyor" dedi.

Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi yapıldı!

Dikili Belediyesi sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmalarında ilçe tarihinde önemli bir yere sahip olan ve eski zeytinyağı fabrikası olarak bilinen Çandarlı Kültür Evi'nde çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışması yaptı.

Kentsel dönüşüm sokak kültürünü yok etmesin!

Kentleşme, kentsel dönüşüm bir hızlı, bir yavaş devam ediyor. Kentlerimiz; yıllar önce unuttuğumuz meydan, park döngüsünden sonra sokak, cadde, bulvar kültürünü hızla kaybediyor.

Bingöl Kültür'deki kentsel dönüşümde TOKİ şart değil!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi , Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinde TOKİ'nin şart olmadığını söyledi. Barakazi 15 aylık dönemini gazetecilere anlattı.

Efes Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi!

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girdikten sonra Bonn’dan dün yine sevindirici bir haber geldi. İzmir Efes Antik Kenti de UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi.

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri Dünya Kültür Mirası listesinde!

Almanya'nın Bonn kentinde düzenlenen UNESCO 39'uncu Dünya Miras Komitesi Toplantısı'nda, Diyarbakır Surları ile Hevsel Bahçelerinin 'Dünya Kültür Mirası' olarak tescillendi. 28 Haziran günü başlayan UNESCO 39'uncu Dünya Miras Komitesi Toplantısı'nda 38 do

Efes de artık UNESCO Dünya Kültür Mirası!

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girdikten sonra, Selçuk’taki tarihi Antikçağ’a uzanan Efes Antik Kenti de listeye kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Gülman Group'tan Bodrum'a 65 milyon dolarlık yatırım!

Gayrimenkul sektöründe birçok proje geliştiren Gülman Group, Bodrum’da 65 milyon dolarlık yatırımla iki yeni projeye başlıyor. Doğalkaya Bodrum’da 15, Fiera Vista’da 18 villa bulunuyor.

2003 yılında Anadoluhisarı, kültür hisarı haline dönüşecekmiş!

2003 yılında İstanbul'daki ilk Türk eseri olma özelliğine sahip Beykoz'daki ileri karakol olarak inşa edilen Anadoluhisarı, Beykoz Belediyesi'nin hazırladığı projeyle içinde konserlerin yapıldığı kültür hisarını dönüşecekmiş.

Emlak Çadırı satılık dükkan!

Son başvuru tarihi 29 Mayıs 2015 olarak belirlenen Emlak Çadırı’nın satış ofisi Başaksehir’de inşa ediliyor. Projede 10 adet dükkan bulunuyor. Emlak Çadırı satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor.

Hasanpaşa Gazhanesi müze ve kültür merkezine dönüşecek!

İstanbul’da yıllardır atıl vaziyette duran tarihi Hasanpaşa Gazhanesi, enerji müzesi ve kültür merkezine dönüştürülüyor. Yakın bir tarihte tamamlanması planlanan projenin içerisinde enerji sistemleri müzesi ve bilgi tüneli de yer alacak.

Bodrum Küdür Koyu Haberi

Bodrum Küdür Koyu

Son yıllarda Ortadoğu ülkelerinde gözde olan Türk dizileri, İstanbul'u düğün turizminin merkezi haline getirirken; yeni gözde yerler sahil şehirleri oldu. İstanbul'da bu yıl 350 yabancı düğün planlarken; Çeşme ve Bodrum da bu pastadan pay almak için atağa geçti.


Avantgarde Hotel İstanbul'un sahibi, Lucis Global Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmet Öztanık, düğün turizminde hızlı bir ilerleme yaşandığını fark ettiğini ve özellikle bunu ön planda tutarak Bodrum Küdür Koyu'nda 15 milyon dolar yatırımla 'Mejor Costa Hotel'i açtıklarını ifade etti. "Düğünlerde Malpler'i aratmayacağız" diyen Öztanık, "Türkler, Hintliler'den sonra düğün için en çok para harcayan ülke. Türkler ile birlikte, yabancı çiftleri de düğünlerini yapmak için buraya çekmek amacımız. Temmuz'da açtığımız otele, şimdiden yerli-yabancı çiftlerin düğün rezervasyonlarını almaya başladık" şeklinde konuştu. 


CİDDİ GELİR SAĞLIYOR 

Bu misafirlerin harcamalarının...