02 / 05 / 2024

Bodrum Loft sanat

Bodrum Loft sanat

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO Bodrum Loft projesinin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bodrum Loft projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bodrum Loft projesinin değeri kaç lira oldu? 

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Sosyetenin ünlü isimleri henüz bu yaz bitmeden önümüzdeki yaz için villaları radarına almaya başladı. Bodrum Loft'ta yer alan 36 villa cemiyetin ünlü isimleri tarafından kapışıldı. 

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Bodrum Loft sanat Haberi

Bodrum Loft sanat

Bodrum’un en yeni turizm tesisi olan bu yaz tatilcileri ağırlayan Bodrum Loft, sonsuz mavilik ve zeytin ağaçlarının eşlik ettiği modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında bir araya getiriyor.

Modern köy yaşamının oluşturulduğu Bodrum Loft’un odaları ve açık alanlarında GLOBART küratörlüğünde gösterilen 134 eserin yaratıcılarının sanatseverlerle bulaşacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 18:30’da düzenlenecek.

Etkinlikte ortak alanda bulunan mekâna özgü yapıtların yanı sıra evlerde bulunan 122 yapıt Mehmet Mutaf’ın fotoğrafladığı karelerle sanatseverlere sunulacak.

İş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin olacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği, sanatçılarla sohbet ve kokteyl eşliğinde devam edecek.

Tatil cenneti Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasında bulunan Cennet Koyu’na komşu bölgedeki Bodrum Loft’da yaz boyu sanat etkinlikleri...