27 / 04 / 2024

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Sosyetenin ünlü isimleri henüz bu yaz bitmeden önümüzdeki yaz için villaları radarına almaya başladı. Bodrum Loft'ta yer alan 36 villa cemiyetin ünlü isimleri tarafından kapışıldı. 



Muğla'nın Bodrum ilçesi her zamanki gibi yabancı ve yerli turistleri ağırlamaya devam ediyor. Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; her sene olduğu gibi bu yıl da milyonlarca tatilci ülkemizi ziyaret etti. Pandemiyle birlikte hem otel hem pansiyon hem de restoran fiyatları yükseldi! Özellikle yerli turistler, cep yakan fiyatlardan şikayet etti... Ancak Bodrum'da daha sezon bitmeden, önümüzdeki yıl için hazırlıklar başladı.

Bodrum daki villalara talep artıyor!

Koronavirüs salgını ile beraber ilgi gören villalara ilgi devam etti. Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta birçok sosyetenin gözdesi oldu. Dört farklı tip villanın bulunduğu modern köyde aylık kiralar bu sene 8 ile 12 bin euro aralığında değişti! Çoğu lüks yere göre cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğradı. Birçok sosyetik isim şimdiden önümüzdeki yıl için villa kiralamak düğmeye bastı. Mayıs başından Ekim sonuna kadar villa kiralamak isteyenler 65 bin euro-80 bin euro arasında ücreti gözden çıkardı. 36 villadan oluşan modern köyün ilk kiracıları arasında; Özcan-Aylin Tahincioğlu, Volkan Ekinci ve Elif Dürüst gibi pek çok ünlü isimler bulunuyor. 
 

Bodrum'da müstakil villa kiraları dudak uçuklatıyor!


Geri Dön