21 / 05 / 2024

Bodrum makilik alanda yangın

Bodrum makilik alanda yangın

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı. İlçeye bağlı Haremtan koyunda çıkan yangın, itfaiye ve AKUT ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangına, ekipler zaman zaman müdahale etmekte güçlük çekti.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatındaki yıkım!

Muğla ilinin Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemeler yaptığı alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkımı devam ediyor...

Bodrum Private Water Front Villa kapılarını açtı!

LUX* Bodrum Resort & Residences’da yapılan ve özel misafirler için hazırlanan “Private Water Front Villa’’ kapılarını açtı. Özel misafirler için hazırlanan 1500 metrekarelik alanda konumlandırılmış konsept hizmete açıldı.

NEF Bodrum daire fiyatları!

100 bin metrekare alanda yükselen NEF Bodrum Projesi'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor. NEF Bodrum daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Bodrum'da yapılan deniz dolgu çalışması meclis gündeminde!

Bodrum'da bir alanda yapılan inşaat ve deniz dolgu çalışması meclis gündemine taşındı. Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Nef Bodrum projesinde 460 metre sahil şeridi!

Haziran'da satışa çıkacak olan Nef Bodrum projesinin 460 metre sahil şeridi ve 2 bin metrekare kumsalı olacak. Nef Bodrum projesi 100 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Bodrum'da yapı kullanma izni olmayan işyerlerine tahliye!

Muğla’nın Bodrum ilçesin Turgutreis mahallesinde yapı kullanım izin belgesi bulunmayan işyerleri, mülkiyet sahibi Büyükşehir Belediyesi tarafından tahliyesi istendi. Büyükşehir Belediyesi aynı alanda yeni bir proje hazırladığını açıklandı.

Ofton, Bodrum'da 4 mevsim yaşatacak!

Ofton İnşaat, İstanbul'dan sonra rotasını Bodrum'a kırdı. 63 bin metrekarelik alanda geliştirilen Elysium Miramar toplamda 3 etaptan oluşuyor. İki ve üçüncü etaba yıl sonunda başlanacak.

Mirage Marina Bodrum ulaşım!

Bodrum’da hayata geçirilen Mirage Marina Bodrum projesi 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. Mirage Marina Bodrum ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Mudanya'da makilik alanda yangın!

Bursa’nın Mudanya İlçesi Aydınpınar Mahallesi ormanlık alanında meydana gelen yangında, 1 dönümlük makilik alan yandı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alındı..

Mehmet Kocadon Bodrum Kültür Park projesini anlattı!

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kültür park hakkında bilgi verdi..

Bodrum Kültür Park projesi 35 dönüm alan üzerinde inşa edilecek!

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi.

Bodrum makilik alanda yangın Haberi

Bodrum makilik alanda yangın

Bodrum'da makilik ve otluk alanda çıkan yangın söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, Bodrum'un Gümbet Mahallesi Haremtan koyunda makilik ve otluk alanda yangın çıktı. Tarihi yel değirmenlerinin yakınlarında çıkan yangına, vatandaşların haber vermesi üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerince müdahale edildi.


Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına, ekipler zaman zaman müdahale etmekte güçlük çekti. Çevredeki bazı vatandaşlar da çalılarla yangını söndürmeye çalıştı.


İtfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine bölgeye AKUT ekipleri sevk edildi. AKUT ekiplerinin de yardımıyla yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık iki saatte söndürülen yangında soğutma çalışması yapıldı. Yangının bir kişi tarafından kasıtlı olarak çıkartıldığı iddia edildi.


Bu arada alevlerin arasında kalan bir kirpi ise AKUT ekiplerince yanmaktan son anda kurtarıldı.


Olayla ilgili bir şüphelinin polis ekiplerince arandığı...