18 / 05 / 2024

bodrum mavi beyaz ev projesi

bodrum mavi beyaz ev projesi

Bodrum Hamam Sokak'ta bulunan 130 evin dış görünüşü değiştiriliyor

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Bodrum Gayrimenkul Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yücel tarafından kuruldu.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçti, transferler başlayacak

Sanayicilerin en büyük derdi üretim. Üretimin olmazsa olmazı ise mavi yakalı çalışanlar. Bavı sektörlerde mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçmiş durumda. Sektör temsilcileri yakında transferlerin başlayacağını söylüyor.

Mavi Arya'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Mavi Arya projesi görücüye çıktı. İşte proje detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Mesa Bodrum Demirbükü 'Beyaz Gece' daveti yarın!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde hayata geçirdiği Mesa Bodrum Demirbükü projesinin tanıtımı amacıyla Cumartesi akşamı özel 'Beyaz Gece' daveti veriyor.

Emrah Bodrum'a yerleşiyor!

Aşk ve Mavi dizisinden ayrılan Emrah, İstanbul'u terk ediyor. İstanbul’dan uzaklaşan ünlüler kervanına katılan Emrah, Bodrum'a taşınacak.

Bodrum'un 'akrep savar' evleri turizmi canlandırıyor!

Gözde turizm merkezlerinden Muğla'nın Bodrum ilçesi, beyaz badanalı, mavi pencereli ve begonvil çiçekleriyle süslü "akrep savar" evleri ile ziyaretçilerin büyük ilgisini çekiyor.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

bodrum mavi beyaz ev projesi Haberi

bodrum mavi beyaz ev projesi

Ege'nin İncisi Bodrum'da 130 evin duvarları beyaza, kapı ve pencereleri ise Bodrum mavisine boyanacak. Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği, Belediye ve Henkel'in desteğiyle gerçekleştirilecek olan projenin amacı Bodrum'um mavi beyaz renklerine kent merkezinde daha çok yer...