28 / 04 / 2024

bodrum mühürlenen oteller

bodrum mühürlenen oteller

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın Bodrum koylarında yaptığı denetimin ardından başlatılan çalışmada, 368 kaçak bina mühürlendi. Ruhsatsız 7 otelden 3 'ü için yıkım kararı verildi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

İstanbul Boğazı’nda mühürlenen kaçak inşaatta çalışmalar devam ediyor!

İstanbul Boğazı'nda son dönemde artan kaçak yapılaşmalara bir yenisi eklendi. Beşiktaş'taki yol yalısında sürdürülen yasa dışı inşaat şikayetlerin sonra mühürlendi fakat yalıda inşaat çalışmaları devam ediyor.

İnşaatı mühürlenen müteahhit evinde ölü bulundu!

Adana'da yap-sat inşaat işi yapan  51 yaşındaki Bahattin K'nin bir süre önce inşaatı mühürlenmişti. Bunalıma girdiği iddia edilen Bahattin K. evinde ölü bulundu.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

İstanbul Sultangazi'de mühürlenen evlere geri döndüler!

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde hasarlı olduğu belirlenen ve tahliye edilen Mutlu Apartmanı'nda yaşayanlar ise dairelerdeki mühürleri kırarak evlerine geri döndü.

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Yılmaz Özdil'in villası mühürlendi!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı villa, imara aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlendi. Görüntülediği mühürde, "Bu inşaat ruhsat ve eklerine aykırı olduğundan 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 32'nci maddesine istinaden mühürlenerek durdurulmuştur" ifadeleri kullanıldı.

Çukurova'da mühürlenen inşaatta çalışmalar yeniden başladı!

Adana'nın Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde imara uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenen inşaatta çalışmalar devam ediyor.

Bodrum'daki kaçak inşaat mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Bodrum Gümüşlük'te Antik Myndos Kenti kalıntıları içerisinde ve 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı’ndaki inşaat mühürlendi. Yıkım kararı da alınan binada henüz yıkım yapılmadığı ve inşaatın devam ettiği ileri sürüldü...

Acıbadem'deki yurt inşaatı mühürlenmesine rağmen devam ediyor!

Acıbadem’deki Şehit Mete Sertbaş Parkı’na komşu arazideki yurt inşaatı sürüyor. İnşaatta kaçak kat yapıldığı ortaya çıktı. İkinci kez mühürlenen inşaatın, mührünün söküldüğü ileri sürüldü...

TOGO Kuleleri mühürlü kalacak!

Eski CHP milletvekili Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından mühürlenen TOGO Kulelerine ilişkin üst mahkeme karar verdş. Aygün'ün mühürleme işleminin iptali ve yürütmeyi durdurma kararı alınması talebi mahkeme tarafından reddedildi...

Bursa'da mühürlenen Özdilek Mudanya AVM'den açıklama! 

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2 bin 700 yıllık Myrleia Antik Kenti'nin liman kalıntıları üzerinde yapılan avm, Mudanya Belediyesi'nce mühürlenmişti. 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsat Yönetmeliğine' aykırı olduğu belirtilen avm yetkililerinden konuya ilişkin açıklama yapıldı....

bodrum mühürlenen oteller Haberi

bodrum mühürlenen oteller


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz ağustos ayından bu yana aradan geçen yaklaşık 4 aydan sonra bugün yeniden Muğla'ya gitmeye hazırlanıyor. Erdoğan'ın önceki ziyaretinde deniz kenarında yeşil alanları yok eden kaçak yapılara karşı 'tebdili kıyafet' yaptığı kıyı denetiminde sonuçlar da alınmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, ilçe belediyeleri ile işbirliği halinde Bodrum koylarındaki kaçak denetimlerini büyük ölçüde tamamladı. Buna göre, Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Cennet Koyu'ndaki 33 yapıya, İmar Kanunu gereğince mühür vuruldu. Göltürkbükü Belediyesi, bu yapılara idari para cezası verirken, 22 yapı da ruhsatlandırıldı. 1 yapıda ise ruhsata aykırı bölümlerin yıkımı başladı. Bakanlık ve belediye, 10 ayrı bina için de yıkım kararı aldı.


OTELLER YIKILACAK


Bodrum'daki Güvercinlik bölgesinde ise Mumcular Belediyesi tarafından 320 yapı mühürlendi. Büyük bölümü kaçak ve ruhsatsız olan bu...