07 / 05 / 2024

Bodrum Otelciler Derneği halil özyurt

Bodrum Otelciler Derneği halil özyurt

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, "Turizm biterse inşaat da biter" diyerek, inşaat yasağının devam etmesini istedi. Özyurt, İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a çok büyük zarar verdiğini söyledi...

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Fethiye Otelciler Birliği Derneği yeni yönetimini belirledi!

Fethiye Otelciler Birliği Derneği’nin (FETOB) 10. olağan genel kurulu Ölüdeniz’de yapıldı. Genel kurulda 156 üyesi bulunan FETOB yeni yönetimini belirledi..

Amir Çiçek, Bodrum'da antik kentleri inceledi!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum'da bir dizi incelemelerde bulundu. Pedasa ve Aspat antik kentlerini gezen Çiçek, Bodrum Karadenizliler Derneği 'nin düzenlediği 1. Hamsi Şenliği'ne katıldı.

Bodrum'da 'Gelecek Turizm'de konulu toplantı gerçekleşti!

Akbank'ın, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) işbirliği ve Bodrum Otelciler Derneğinin (BODER) katkılarıyla düzenlediği, 'Gelecek Turizmde" konulu toplantının açılışını BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala yaptı..

Halil Özyurt: Turizm biterse, inşaat da biter!

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, "Turizm biterse inşaat da biter" diyerek, inşaat yasağının devam etmesini istedi. Özyurt, İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a çok büyük zarar verdiğini söyledi...

Bodrum'da 750 metre derinlikte termal su bulundu!

Bodrum Jeotermal Derneği ile özel bir şirket tarafından Akyarlar Mahallesi Aspat Dağı mevkisinde yaklaşık 6 ay önce jeotermal kazı çalışması başlatıldı. Kazı sonucunda 750 metre derinlikte tedavi edici özelliği olduğu belirtilen termal suya rastlandı...

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

Bodrum Otelciler Derneği halil özyurt Haberi

Bodrum Otelciler Derneği halil özyurt

Otelciler olarak inşaat yasağının devanı etmesinden yana olduklarını belirten Halil Özyurt inşaatçıların 'Bodrum'da 12 ay turizm olursa, inşaat yasağı 12 ay sürecek' eleştirisinin Türkiye şartlarında gerçeği yansıtmadığını söyledi. Paris gibi dünyanın en çok turist çeken kentlerinden birinde inşaatların 12 ay devam ettiğine dikkat çeken Özyurt, "Orada 12 ay turizm var ama inşaatlar da 12 ay sürüyor.  Ama inşaatı nasıl yaptıkları önemli. Bunu bilmek gerekiyor. İnşaatın etrafını çok güzel panolarla, ses geçirmeyen özel malzemelerle kaplıyorlar. Sektör kendini ona göre hazırlamış. Beş metre ilerideki adam ne çalışma gürültüsü duyuyor, ne de pisliğini görüyor. Neden böyle yapıyorlar, çünkü orada yaşayanlar görüntü ve gürültü kirliliğinden rahatsız oluyor. Buna engel olmak için de gerekli önlemler almıyor" dedi. 


Yasak kalkmaz!

İnşaat sezonundaki 15 günlük uzamanın bile Bodrum'a...