30 / 04 / 2024

Bodrum tanıtım ofisi

Bodrum tanıtım ofisi

Muğla ’nın Bodrum ilçesi, Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova ’da ’ Bodrum Tanıtım Ofisi ’ açıldı.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Umut Oran'dan Bodrum İslam Tanıtım Merkezi açıklaması!

Eski CHP milletvekili Umut Oran, Bodrum’a 30 milyon TL yatırımla inşa edilecek İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Diyanet'ten Bodrum'a İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Bodrum Müftülüğü, Ortakent-Yahşi Beldesi'nin dünyaca ünlü mavi bayraklı Camel Beach Koyu'ndaki hazineye ait araziye 30 milyon lira harcamayla İslam Tanıtım ve Bilgilendirme Merkezi yapılacak.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

Moskova'da Bodrum Ofisi açıldı!

Muğla ’nın Bodrum ilçesi, Rusya’ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova ’da ’ Bodrum Tanıtım Ofisi ’ açıldı.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Bodrum tanıtım ofisi Haberi

Bodrum tanıtım ofisi

Bodrum Tanıtma Vakfının (BOTAV) desteğiyle Bodrum.com.ru internet portalı ve Kaplan Danışmanlık tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da Bodrum Tanıtım Ofisi’nin açılışı yapıldı. Spektr İş Merkezi’nde bulunan ofisin açılışı öncesi tören düzenlendi.



Törene; Kaplan Danışmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık şirketinin sahibi Engin Kaplan, BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Veli Çelik ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal başta olmak üzere Bodrum’dan ve Moskova’dan turizmciler katıldı.



Kaplan Danısmanlık Koordinatorü Deniz Özyurt, Spektr Satış ve Pazarlama Müdürü Tatiana Antipova ve Proje Müdürü Maria Isiemina, Kaplan Danışmanlık’ın sahibi Engin Kaplan ve BOTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar, yaptıkları açılış...