10 / 05 / 2024

bodrum torba tekne baraka yıkıldı

bodrum torba tekne baraka yıkıldı

Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, balıkçı Oktay Yıldız'ın Torba Koyu'nda demirlediği teknesinin içine yaptığı briketten iki odalı barakasının yıkımı için kaymakamlıktan izin aldı. Ve yıkım başladı...

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Bodrum'da inşaat işçileri arasındaki kavga: 3 yaralı!

Muğla Bodrum Torba Mahallesi'ndeki bir şantiyede, işçiler arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle 3 işçi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Bodrum Torba'da 8 milyon TL'ye icradan satılık pansiyon!

Bodrum 2. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Torba Mahallesi, 207 ada 9 parselde yer alan pansiyonu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bodrum'daki imara aykırı yapıların yıkımı devam ediyor!

Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı Gümbet, Yalıkavak, Türkbükü, Gündoğan, Gölköy ve Torba mahallelerinde imara ve ruhsata aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle durdurulan projelerdeki kaçak yapılar yıkılıyor...

Bodrum Onur Tatil Köyü 49.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bodrum 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Muğla İli, Bodrum İlçesi, Torba Mahallesi, 116 ada, 1 parselde yer alan Onur Tatil Köyü'nü 49 milyon 397 bin 121 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum'daki yazlığına talip!

Ece Erken, Coşkun Sabah'ın Bodrum Torba'daki yazlık evine talip oldu. Fiyat konusunda anlaşan Ece Erken, eve sahip olmak için Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah'ın boşanmalarını bekleyecek.

Kervansaray Bodrum Hotel 94.2 milyon TL'ye icradan satışta!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi, Bodrum Torba'daki Kervansaray Bodrum Resort & Hotel'i satışa çıkardı. 49 yıllık irtifak hakkı olan otelin toplam satış bedeli 94 milyon 239 bin 951 TL olarak belirlendi.

Ferdi Özbeğen'in Bodrum'daki evi satılıyor!

2013 yılında vefat eden müzisyen Ferdi Özbeğen’in manevi oğlu Hilmi Mutlu, sanatçıdan miras kalan Bodrum-Torba’daki evi satılığa çıkardı.

Bodrum Torba İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım Tesisi açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum Torba Hafriyat Toprağı ve İnşaat Yıkıntı Atıkları Geri Kazanım tesisinin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı törenle yapıldı.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum'da icradan 3.2 milyon TL'ye arsa!

Bodrum Torba'da bulunan zeytinlik ve arsası, Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 27 Temmuz günü saat 10:00 ile 10:10 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Bodrum Güllük Marina ne zaman açılacak?

Bodrum’un en gözde beldeleri arasında yer alan Güvercinlik, Torba, Gündoğan, Türkbükü ile Yunanistan’ın Leros, Kalimnos, Farmakoni Ada’sına ve Didim’e çok yakın konumda bulunan Güllük Marina, Ekim 2015’te hizmete açılıyor.

Bodrum Torba'da 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Bodrum Torba'da bulunan 2.032,06 metrekarelik arsa 2 milyon 869 bin 669 TL'ye 6 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

bodrum torba tekne baraka yıkıldı Haberi

bodrum torba tekne baraka yıkıldı


Bodrum'da tekne içerisine yapılan, üzerine "Allah birdir ve Hz. Muhammed O'nun elçisidir. O'na biat ediniz" yazılı pankart asılı barakanın yıkımı gerçekleştirildi. Bölgeye gelen ekipler, barakadaki eşyaları dışarı çıkardı. Barakayı yıkan ekipler, eşyaları da Torba Muhtarlığına teslim etti. 


Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Ayti, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelen ihbar doğrultusunda bölgede yaptıkları incelemelerde balıkçı Oktay Yıldız'ın denize izinsiz yapı inşa ettiğini belirlediklerini söyledi. 


Denizde herhangi bir yapı inşa edilmesine izin vermediklerini ifade eden Ayti, "Daha önce karada sürdürdüğümüz çalışmalarımızı şimdi de denizde sürdürüyoruz. Böyle yapıların denize inşa edilmesi mümkün değil. Onun için de bu yapıyı yıkıyoruz" diye konuştu. 


Torba Koyu'nda demirli teknesine iki odalı baraka inşa eden balıkçı Oktay Yıldız'ın astığı pankartın IŞİD ​(Irak ve Şam İslam Devleti) bayrağına benzetilmesi, tartışmalara...