09 / 05 / 2024

Bodrum turistik harcamalar

Bodrum turistik harcamalar

Ramazan Bayramı tatilinde trafik kaosunu da birlikte götüren İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı 1.5 milyon turistin akınına uğrayan Bodrum'da gerçekleşen harcama 1 milyar liranın üzerine çıktı..

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bodrum'a en çok İngiliz turist geldi!

Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, turistik ilçeye en fazla turistin bu yıl da geçen yıl olduğu gibi İngiltere’den geldiğini açıkladı.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Turistik tesislerde yer yok!

Kurban Bayramı tatili turizmcinin yüzünü güldürdü. Tatilciler rotayı turizm cenneti Muğla'ya çevirirken Bodrum, Marmaris ve Fethiye'deki 4 ve 5 yıldızlı otellerin tamamı doldu. Turistik tesislerde yer kalmadı.

Varyap Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Bodrum'da turistik harcamalar 1 milyar liranın üzerine çıktı!

Ramazan Bayramı tatilinde trafik kaosunu da birlikte götüren İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı 1.5 milyon turistin akınına uğrayan Bodrum'da gerçekleşen harcama 1 milyar liranın üzerine çıktı..

Cennet Koyu turistik tesis yapılaşmasına açılıyor!

Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’nde asırlık çam ağaçlarının bulunduğu ormanlarla kaplı Cennet Koyu’nda tekneler akın etti. Günübirlik tur tekneleri ve özel yatları gören turizimciler, koyun turistik tesis yapılaşmasına açılacak olmasını bir kez daha kınadı

Erdoğan Bayraktar, Bodrum koylarını inceliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, çeşitli beldelerdeki turistik tesisleri ve koyları incelemek üzere Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gitti

Turistik beldelerde inşaat yasağı sona erdi, projeler hızlandı!

Turistik beldelerde ekim ayı itibariyle inşaat yasağının kalkması inşaatçıları harekete geçirdi. Antalya ve Bodrum bölgelerinde faaliyet gösteren inşaat firmaları eski projelerine hız verirken, yeni projeler için yer bakmaya başladı

Bodrum turistik harcamalar Haberi

Bodrum turistik harcamalar

Ramazan Bayramı tatilinde trafik kaosunu da birlikte götüren İstanbullular başta olmak üzere yerli ve yabancı 1.5 milyon turistin akınına uğrayan Bodrum'da gerçekleşen harcama 1 milyar liranın üzerine çıktı Türkiye'nin turizm şehirlerinin başında gelen Bodrum, bayramda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrarken, bu dönem şehirde 1.3 milyar liralık ekonomi oluşturdu. 


Bodrum, tatilin başladığı cuma gününden düne kadar 200 bini havadan olmak üzere 1.5 milyon kişi tarafından adeta tatil ablukasına alındı. Deniz-kum ve güneş tatiliyle ünlü Bodrum'un plajlarında boş yer kalmazken, şehirde sabahlara kadar trafik çilesi yaşandı. Günlük kişi başı ortalama 300 lira harcama yapıldığı düşünüldüğünde ise Bodrum'daki bayram ekonomisinin değeri yaklaşık 1.3 milyar liraya ulaştı. 


Yerli ünlülerin yanı sıra yabancı zenginlerin de uğrak noktası olan Bodrum, Akdeniz çanağındaki rakip tatil bölgeleri Ibiza,...