28 / 04 / 2024

bodrum turistik yerler

bodrum turistik yerler

Bodrum'a 4 günde 25 bin turist geldi. Turistler Dünyaca ünlü Barlar Sokağı, Kale Caddesi ve İskele Meydam'nda yürüyüş yapan turistler Antik Tiyatro, Myndos kapısı ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Bodrum'a en çok İngiliz turist geldi!

Muğla’nın Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, turistik ilçeye en fazla turistin bu yıl da geçen yıl olduğu gibi İngiltere’den geldiğini açıkladı.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Beyazıt Kapalıçarşı Dünyada en çok ziyaret edilen turistik yer oldu!

Dünya Turizm Örgütü tarafından yayınlanan 'en çok ziyaret edilen turistik yerler' listesinde İstanbul Bayezit'teki Kapalıçarşı birinci sırada yer aldı. Kapalıçarşı'yı yılda 91 milyon 250 bin kişi ziyaret ediyor...

1962 yılında Galata Kulesi turistik kule olacakmış!

1962 yılında Galata Kulesi restore edilecekmiş. Kule, Türkiye'nin Eyfel'i olacakmış. Kule restore edilerek içinde çay salonu, turistik eşya satan yerler inşa edilecekmiş. Bu iş için bir milyon liraya ihtiyaç duyulmuş.

Turistik tesislerde yer yok!

Kurban Bayramı tatili turizmcinin yüzünü güldürdü. Tatilciler rotayı turizm cenneti Muğla'ya çevirirken Bodrum, Marmaris ve Fethiye'deki 4 ve 5 yıldızlı otellerin tamamı doldu. Turistik tesislerde yer kalmadı.

Varyap Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap, yatırımlarına Bodrum'da devam ediyor. Malikane konsepti benimsenen poje için Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, turistik bölgelerdeki yatırımlarıyla kalıcı bir Türk markası oluşturmak istediklerini dile getirdi.

bodrum turistik yerler Haberi

bodrum turistik yerler


Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'a son dört gün içerisinde hava ve deniz yoluyla gelen turist sayısı 25 bini aştı. 

Yunanistan'ın Rodos ve Istanköy adasından gelen turistler dün çarşı merkezini doldurdu. Bol bol alışveriş yaptı. Dünyaca ünlü Barlar Sokağı, Kale Caddesi ve İskele Meydam'nda yürüyüş yapan turistler Antik Tiyatro, Myndos kapısı ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni ziyaret etti. Aralarmda Hollandalı, Belçikalı, Koreli ve Japonların da bulunduğu turistler denize girip güneşlendi. Bodrum çarşısmda fotoğraflarının çekildiğini gören bir Hollandalı turist ise gülerek poz verdi. Bodrum'da açık olan turistik tesislerde dolululuk oranının yüzde 60'ları aştığı belirtildi. 25 derece hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'da turizm sezonunun hareketliliği esnafında yüzünü...