08 / 05 / 2024

Bodrum turizminde düşüş

Bodrum turizminde düşüş

Türkiye'de dört mevsim boyunca turizm canlılığının yaşandığı Bodrum'da, hava sıcaklığının uzun yıllar sonra eksi dereceye düşmesiyle sokak ve caddeler boşaldı. Hava sıcaklığı eksi 2 dereceye düştü.

Bodrum'da denizin ortasına dökülen betondan da 'imar barışı' çıktı!

Muğla Bodrum'da halk plajının ortasına beton dökerek platform ve iskele yapan turistik tesisin inşaatı tepkiler üzerine durdurulmuştu. Denizin içine dökülen beton için, imar barışından faydalanılarak yapı kayıt belgesi aldığı ortaya çıktı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Bodrum'da Pedasa Antik Kenti'ndeki 170 dönümlük arazi 35 milyona satılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Pedasa Antik Kenti'nin bir bölümünü de içine alan 170 dönümlük arazinin hissedarları tarafından 35 milyona satışa çıkarıldı.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Bodrum turizminde düşüş Haberi

Bodrum turizminde düşüş

Bodrum'da gece hava sıcaklığının eksi 2'ye kadar düşmesi ve hissedilen sıcaklığın eksi 4 derece olması, yaşamı da etkiledi. İlçenin en işlek meydan, cadde ve sokaklarında işten eve dönen vatandaşlar ve belediye ile polis ekipleri dışında kimse görülmezken, yollardaki araç sayısında da azalma olduğu gözlendi. 


Habertürk...