05 / 05 / 2024

Bodrum yağış haberleri

Bodrum yağış haberleri

Muğla'nın ilçesi Bodrum'da etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. İlçede kuvvetli yağış etkisini gece boyunca sürdürdü

Bodrum'da şiddetli yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Bodrum'da 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Ayçiçek yağı haberleri sessizliğe bürünmüştü! Son gelen haber herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı

Ayçiçek yağının fiyatının ciddi oranda artması, vatandaşları hayli zorlamıştı. Ayçiçekle igili yeni bir haber geldi. İşte detaylar...

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Seba Mare Gündoğan ile Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı!

Seba İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Seba Mare Gündoğan Projesi'nde Bodrum'da 12 ay yaşama imkanı sunuluyor. Proje yeni sakinlerini bekliyor. 

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Kanal İstanbul'daki 'cinsel yaşam' iddiası Bodrum Havalimanı'nı hatırlattı!

Gazeteci Yavuz Donat, gündeme gelen "Kanal İstanbul'un yapılması erkeklerin cinsel yaşamını etkiler" iddiasını yıllar önceki Bodrum Havalimanı için ortaya atılan iddialara benzetti....

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Bodrum’da kaçak yapıya geçit yok!

Bodrum’da kaçak, izinsiz ve ruhsatsız yapılaşmaya karşı büyük önlemler alan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 'Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Arı kovanına çomak sokacağız' dedi.

Victoria Swarovski Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa aldı!

Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria Swarovski, Bodrum'a geldi. Swarovski'nin Bodrum'dan 3 milyon euroya villa aldığı öğrenildi.

Hadise Bodrum Novron Sitesi'nde 2 milyon Euro’ya villa aldı!

Hadise, Türkiye’deki ilk yatırımını Bodrum-Yalıkavak’a yaptı. Novron Sitesi’nden 2 milyon Euro’ya (10 milyon TL) villa aldı.

Bodrum yağış haberleri Haberi

Bodrum yağış haberleri


Bodrum'da etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. İlçede kuvvetli yağış etkisini gece boyunca sürdürdü. Sabaha karşı yaklaşık bir saat aralıksız süren sağanak sonrası Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi, Atatürk ile Cevat Şakir caddelerinde yollarda büyük ölçüde su birikintileri oluştu, rögar kapakları da yerinden çıktı.


Kent merkezindeki bazı sokaklar ise dereye döndü. İşletmelerin önlerinde bulunan bazı seyyar tabelalar ve eşyalar yağmur sularının etkisiyle cadde ve sokaklara sürüklendi. Gece boyunca Bodrum Belediyesine bağlı temizlik işçileri de bölgede çalışma yaparak su baskınlarını önüne geçmeye çalıştı. Sağanağa yolda yakalanan bazı vatandaşlar da açık olan işletmelere sığındı. Zor anlar yaşayan vatandaşlar ise altyapı sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi. Öte yandan kuvvetli yağışın aralıklarla devam edeceği bildirildi.


Yeni...