05 / 05 / 2024

Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi detayları

Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi detayları

Bodrum Ticaret Odası, turizmi 12 aya yaymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. "Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi" ile alternatif turizm canlanacak...

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Ekonomist Selçuk Geçer dolarda fırtına kopacak dedi! Rakam verdi! Yarın öbür gün...

Ekonomist Selçuk Geçer, ''yarın öbür gün'' Türkiye'de ciddi kur kırılmasının olacağını belirterek dolarda fırtınanın kopacağını söyledi ve rakam verdi.

Gram altın 154 TL birden düştü! Alan aldı, alamayan yarın alır! Altının efendisi İslam Memiş olacakları açıkladı!

Altının efendisi İslam Memiş, ikinci tur öncesinde altın fiyatlarındaki değişimleri değerlendirerek, ''Alan aldı, alamayan yarın alır'' diyerek altında olacakları peş peşe açıkladı.

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Blue Diamond'da yarımtur yüzük yüzde 40 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Blue Diamond'da yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? Blue Diamond'da yarımtur pırlanta yüzükler kaç TL? 24 Kasım 2022 Blue Diamond yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Döviz piyasasını hareketlendirecek düzenleme yarın yürürlüğe girecek

BDDK'nın şirketlere TL kredi kullandırma şartlarıyla ilgili 21 Ekim'de getirdiği ek tedbirler yarın yürürlüğe girecek. Bankacılar döviz bulunduran şirket hesaplarından KKM'ye yönelme bekliyor.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Zen Pırlanta’da yarımtur yüzüklerde yüzde 50 indirim! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Zen Pırlanta, Türkiye’de kadınlar için şıklığın ve zarifliğin adresi olarak biliniyor. Peki Zen Pırlanta yarımtur yüzüklerde indirim var mı? Zen Pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte Zen Pırlanta yarımtur yüzük 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bodrum’da kiralar yüzde 24 arttı!

Pandemi nedeniyle tercih edilen bölgeler arasında yer alan Bodrum'da kiralar yüzde 24 arttı...

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Üçağız Yarımadası'ndaki kaçak villa için ihale şartnamesi hazırlandı!

Antalya Demre'de 'Kekova' olarak bilinen bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda inşa edilen denize sıfır villanın yıkımı için verilen 30 günlük yasal süre, 10 Aralık'ta doluyor. Yıkım için ihale şartnamesini hazırladı.

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi detayları Haberi

Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi detayları

Bodrum Ticaret Odası, turizmi 12 aya yaymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. BODTO Stratejik Planı'nda yer alan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle gerçekleştirilen "Bodrum Yarımadası Yürüyüş Yolları Fizibilite Projesi" ile alternatif turizmin bir alanı daha Bodrum'a kazandırılacak. Haziran ayında tamamlanan fizibilite çalışmaları sonucunda 55 yürüyüş rotası ve 200 kilometrelik yürüyüş yolu belirlendi. Bodrum'da bu alanda belirlenen rotaların turizme kazandırılmasıyla bölgenin coğrafi, tarihi ve kültürel değerleri, doğal zenginlikleri ve turizm kaynaklarını ön plana çıkartıp yerel halkın ekonomik kalkınmasına da destek sağlanmış olacak. 


20 milyon kişi Proje kapsamında yürüyüş yolları ile birlikte, seyir terasları, kamp alanları, bisiklet yolları, restore edilerek turizme kazandırabilecek tarihsel ve kültürel alanlar da belirlenerek, bütüncül bir fizibilite ortaya çıkarıldı. 


Özellikle kasım-mayıs aylarında yoğun olarak gerçekleştirilen yürüyüş...