06 / 05 / 2024

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Filiz Omur ve Olcay Güven ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayır Sokak'ta kuruldu.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodrum Acg İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Alper Kandemir, Cenk Gökan ve Gökhan Ertem ortaklığında kuruldu.

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Turizm teşvikine ilişkin kanun teklifinin ilk dört maddesi komisyonda kabul edildi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk dört maddesi TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi.

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrt Cerit İnşaat Nakliyat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çerit tarafından kuruldu.

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Koçlar Yapı İnşaat Elektronik Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerime Koç tarafından kuruldu.

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Haberi

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi

Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi, Filiz Omur ve Olcay Güven ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayır Sokak'ta kuruldu.


Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; Turizm ve otelcilik konusu ile ilgili her türlü faaliyetlerde bulunmak her türlü dinlenme imkanı sağlayacak kafe kafeterya lokanta büfe gibi ıda satışının yapılabileceği tesisleri kurmak, işletmek ve anasözleşmesinde yazılı oland diğer işler.


Bodrum Yirmidört Turizm İşletmeciliği ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi adres: Şişli, Büyükdere Caddesi, Akıncı Bayır Sokak No:4 Kat:10 Daire:...