09 / 05 / 2024

bodruma gelen yat sayısı

bodruma gelen yat sayısı

Bodrum Kalesi ve Kara Ada açığı başta olmak üzere birçok koyda demirli süper lüks yatlar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ve Bodrum açıklarına demirleyen yatlar, birçok noktadan görülebiliyor.

Türkiye'ye doğrudan yatırımlarda gayrimenkul yatırımı zirvede!

Gayrimenkul hariç, doğrudan dış yatırımlar tablosunda ilk defa negatife dönüş yaşandı. Yurtdışına giden doğrudan yatırımların gelen yatırıma oranı yüzde 103’ü geçti. İşte ayrıntılar...

Altında ‘umutlu bekleyiş! ABD’de borç krizi altına yarayacak! Uzmanlar, altının zirve yapacağı o tarihi açıkladı!

ABD Merkez Bankası Fed tutanakları altın fiyatlarını bir süredir baskılamaya devam etse de gelecek dönemde yeniden ibrenin tersine döneceği belirtiliyor. ABD’li ekonomistler ve önde gelen yatırım bankaları verdikleri yatırım mesajlarında hep altına yatırıma işaret ediyor.

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs altında uzun süreli bir ralli tüm şartların oluştuğunu söyledi ve yatırımcılara hazırlıklı olun çağrısında bulundu.

Bu tarihten sonra borsaya girmeyin! Girenler borsadaki tüm varlığını kaybedecek! Uzmanlardan korkutan uyarı şimdi geldi!

Ani düşüşler sebebiyle son bir haftada iki defa devre kesici uygulayan Borsa İstanbul'a gelen yatırımcıların zarara uğramamak için hisselerini satıp Borsa'dan çıktığı iddia edildi. Borsa İstanbul'un son 1,5 aydaki değer kaybının yüzde 17 olduğu ifade edildi. İşte, Borsa İstanbul'daki düşüşe konunun

2023 yılında 30 yeni şirketin Borsaya gelmesi bekleniyor

Yüksek enflasyon ve düşük faiz ortamında tasarruf sahipleri için gidilebilecek adres olarak gösterilen borsaya, gelen yatırımcı sayısında büyük bir çıkış yaşanırken, halka arz edilen şirket sayısı da hızlı bir şekilde artıyor.

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati, dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla ABD'de görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, J.P. Morgan'ın düzenlediği Yatırımcı Semineri'nde dünyanın önde gelen yatırımcılarıyla bir araya geldi.

Yabancı yatırımcı kat mülkiyeti sorununa mı takılıyor?

Afganistan, İran ve Özbekistan’dan gelen yatırımcıların emlak sektörüne ilgisiyle ilgili önemli açıklamalar yapan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül yaptığı açıklamada yabancı yatırımcının kat mülkiyeti sorununa mı takıldığını söyledi.

Altının onsu 2 bin 500 dolara kadar yükselebilir!

ABD’nin önde gelen yatırım bankaları arasında yer alan Goldman Sachs son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatları ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Yatırımcılara Hazine'den 10.6 milyar TL'lik arazi desteği müjdesi!

İktidar serbest bölgeye gelen yatırımcılara birçok başlıkta destek veriyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'de 7 serbest bölgeye tahsisi gerçekleştirilen hazine taşınmazlarının değerinin 10 milyar 622 milyon TL olduğunu duyurdu.

Konutta yeni değerleme düzenlemesi yabancı yatırımcıları kaçırıyor!

Global dünyanın yatırımcısını ülkemizin önde gelen yatırımcılarıyla bir araya getiren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya satıştaki ekspertiz düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

bodruma gelen yat sayısı Haberi

bodruma gelen yat sayısı


Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'da, süper lüks yatlar göz kamaştırıyor.


Turizm sezonunun açılmasıyla lüks yatların uğrak yerlerinden biri haline gelen Bodrum koylarında her geçen gün hareketlilik artıyor. 


Bodrum Kalesi ve Kara Ada açığı başta olmak üzere birçok koyda demirli süper lüks yatlar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ve Bodrum açıklarına demirleyen yatlar, birçok noktadan görülebiliyor. 


Bodrum'a birkaç gün önce İstanbul'dan gelen, sanat, spor ve iş dünyasından birçok kişinin uğrak yerlerinden Göltürtürkbükü açığında demirleyen 65 metre uzunluğundaki "Silver Angel" isimli mega yat, Bodrum Kalesi açığına demirledi. 


İngiltere bayraklı, 2009 yapımı, bin 407 groston ağırlığındaki mega yatta, geniş salonun yanı sıra yüzme havuzu, süit oda ve spor salonu da bulunuyor.


Sahibi henüz öğrenilemeyen yatın birkaç gün daha Bodrum'da demirlemesi...