14 / 05 / 2024

Boeinguçak talebi

Boeinguçak talebi

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor. 20 yıllık Mevcut Piyasa Görünümü, talepte yüzde 4,2’lik artış gösteriyor. Tek koridorlu uçaklar, en hızlı büyüyen ve en dinamik segment.

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Asgari ücrete ara zamla ilgili sıcak gelişme! AK Parti'den açıklama geldi

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Her türlü talebi değerlendiriyoruz" dedi.

'Kaçak partiler' lüks villalara talebi artırdı!

Koronavirüs tüm dünyaya yayılırken, ülkemizde can kaybı 12 bin 358'i aştı. Parti parti gezip toplum sağlığını hiçe sayan kişiler 'kaçak partiler' lüks villalara olan talebi de artırdı. Kiralar bir anda yükseldi.

Selim Akın, Akfen Holding'in CEO'su oldu!

Akfen Holding Yönetim Kurulu CEO’luğunu yürüten İbrahim Süha Güçsav’ın emeklilik nedeniyle görevinden ayrılması talebi kabul edilirken, Selim Akın yeni CEO olarak atandı...

Hebo Yapı Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan mobilya talebi alıyor!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı A.Ş. Satış Müdürü Başak Şahindoğan, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da, şehirlerin daha yeni yeni inşa edildiğini belirterek, bu bölgelerden oldukça fazla şehir mobilyaları talebi aldıklarını bildirdi.

Alaattin Çakır'dan müteahhitlere müjde!

İMKON Genel Sekreteri Çakır'ın talebi üzerine çalışma yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, yabancıya mülk satışının ihracat kalemi sayılacağını bildirdi. Çakır "Bu gelişme, daralan sektöre nefes aldıracak" dedi.

Balıkesir'de yapılacak köprülü kavşak projesine neden itiraz edildi?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıllardır yaşanan trafik sorununu çözmek için hazırladığı köprülü kavşak projesine itiraz eden Yırcalı ailesinin talebi, İdare Mahkemesi ve Belediye Meclisi’nce reddedildi.

Türk Akımı hattından ilk doğalgaz tedariği Aralık 2016'da başlayacak!

Rusya ile Türkiye, “Türk Akımı” hattından doğalgaz arzının Aralık 2016’da başlaması için anlaştı. Türkiye’nin Rus gazında indirim talebi üzerine yapılan görüşmeler ise sonuçlandırılamadı.

Faturada kayıp-kaçak bedeli aboneye geri ödenecek!

Yargıtay, ‘karar düzeltme’ talebi üzerine 17 Aralık’ta yaptığı toplantıda, elektrik abonesinden kayıp-kaçak parası alınamayacağına karar verdi. Şirketlerinden, sadece 2014 senesi için 5-6 milyar lira kayıp kaçak bedelinin iadesini talep edebilecek.

Havaya 20 yılda 5.2 trilyon dolar harcanacak!

Boeing’ in raporuna göre, 2014 - 2033 arasında küresel çapta 37 bine yakın yeni uçak talebi oluşacak. En büyük alıcı hızlı büyüyen Asya Pasifik pazarı...

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor!

Boeing, 36 bin 770 yeni uçak talebi olmasını öngörüyor. 20 yıllık Mevcut Piyasa Görünümü, talepte yüzde 4,2’lik artış gösteriyor. Tek koridorlu uçaklar, en hızlı büyüyen ve en dinamik segment.

Suada'nın "Turizm Tesisi Alanı"na alınması talebi İBB meclisinde reddedildi!

Suada, 2012 yılında kaçak inşaat nedeniyle yıkılmıştı. "Kamuya açık yüzme havuzu, su sporları merkezi" alanında bulunan Suada'nın "Turizm Tesisi Alanı"na alınması talebi İBB meclisinde oybirliğiyle reddedildi...

Kaçak yapılaşma önlenince köyler, geleceğe taşınacak!

Kaçak yapılaşmayı önleme ve kırsalda daha sağlıklı yaşam koşullarını oluşturma hedefiyle İzmir Özel İdaresinin talebi üzerineakademisyenler il genelindeki 416 köyde saha çalışmasını tamamladı

Boeinguçak talebi Haberi

Boeinguçak talebi

Boeing [NYSE: BA], önümüzdeki 20 yıl içinde yeni uçak talebinin, geçen yılki tahmine kıyasla yüzde 4,2 artış göstererek 36.770 adet olmasını öngörüyor. Şirketin dün Londra’da açıkladığı yıllık Mevcut Piyasa Görünümü raporunda (CMO), bu yeni uçakların toplam değeri 5,2 trilyon dolar olarak tahmin ediliyor. 

Boeing Ticari Uçaklar Pazarlama Başkan Yardımcısı Randy Tinseth, “Bu piyasa güçlü ve dayanıklı. Yeni ve daha verimli uçakların hizmete girmesiyle, hava taşımacılığındaki büyüme, istedikleri yere istedikleri zamanda uçmak isteyen müşteriler tarafından belirleniyor” dedi.

Bu yılki tahminin itici gücünü, düşük maliyetli havayollarının devam eden yükselişi sonucunda en hızlı büyüyen ve en dinamik segment olması beklenen tek koridorlu uçak pazarı oluşturuyor. Bu segmentte, 25.680 yeni uçağa ihtiyaç duyulacak. Bu rakam, bu tahmin raporundaki toplam uçak sayısının yüzde 70’ini oluşturuyor.

Tinseth, “Yüksek...