05 / 05 / 2024

Boğaz atıklar

Boğaz atıklar

İstanbul'da Zeytinburnu ve Bayrampaşa ilçelerinin atık suyunu toplayarak arıtma tesisine aktaracak projede Avrupa 1.Bölge 1.Kısım Tünel İnşaatı öngörülenden 1 yıl erken teslim ediliyor.

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Yörük Işık 'ın boğaz manzarasını kapatan kaçak kat yıkılacak!

Ünlü fotoğrafçı Yörük Işık'ın sahibi olduğu İstanbul Boğazı manzaralı dairenin karşısına çatı katı dairesi yapıldı. Işık, mahkemeye başvurdu. Mahkeme kaçak olarak yapıldığı tespit edilen dairenin yıkılmasına karar verdi...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Kilyos Sahili inşaat atıklarıyla doldu!

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

Çanakkale Boğaz Köprüsü emlak fiyatlarını ciddi oranda artırdı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın, Gelibolu İlçesi Sütlüce ile Lapseki İlçesi Şekerkaya Mevkii arasında yapılması planlanan boğaz köprüsünün temelinin 18 Mart 2017 tarihinde atılacağını açıklaması, Çanakkale’de büyük bir heyecan yarattı.

Mersin'de inşaat atıkları temizlendi!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen inşaat atıklarını ve çöpleri bir haftada temizledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi inşaat atıklarına çözüm arıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozlarla ilgili çalışmalara devam ediyor. Belediye boş arazilere boşaltılan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları ile molozların önüne geçmeye çalışıyor...

Ankara Boğazı projesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

30 Mart yerel seçimlerinden önce Melih Gökçek'in açıkladığı 'Ankara Boğazı' projesi ile ilgili ilk adım atıldı. Bakanlar Kurulu, projenin uygulanacağı bölgeleri kentsel dönüşüm alanı ilan etti.

Gaziantep Çat Boğazı ve Harmancık Barajları'nın temeli 2016'da atılacak!

AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacağız. Bu dönem Araban'ı cazibe merkezi haline getireceğim inşallah" diye konuştu.

Boğaz'da korkulu anlar!

İstanbul Boğazı'nda arıza yapan petrol tankeri, Bebek açıklarında arıza yaptı. Demir atan tanker, Bebek sahiline yakın bir noktada durdu. Kıyı Emniyeti ekiplerinin yardımıyla Yenikapı'ya çekildi.

1981 yılında Tüp Geçit'in ve 2. Boğaz Köprüsü'nün temeli atılacakmış!

Asya ile Avrupa kıtasını İstanbul Boğazı üzerinden bağlayacak olan İkinci Boğaziçi Köprüsü ve demiryolu bağlantısını kuracak tüp geçit projelerinin temelleri 1981 yılında atılacakmış. İki proje 10 milyar liraya mal olacakmış.

1978 yılında Boğaz'da tamamı 80.000 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 2 bin 937 liraya satıldığı 1978 yılında, İstanbul Boğazı'nda Taksim'e 21, Rumelikavağı'na 3, Sarıyer'e 1 kilometre mesafedeki satışa sunulan arsalar 80 bin liraya satılacakmış.

Boğaz atıklar Haberi

Boğaz atıklar

Müteahhitliğini Ünal Akpınar AŞ'nin yaptığı tünelin 1. aşamasını oluşturan tünel delme makinesi ile kazı ve 1. beton kaplaması işi yarın teslim edilecek. Sadece giriş ve çıkış şaftlarından oluşan ve 4 bin 333 metre boyunca yeryüzüyle bağlantı sağlanmadan geçilen projenin, İstanbul'da yer altında gerçekleştirilen en zor çalışmalardan biri olduğu...