04 / 05 / 2024

boğaz villa fiyatları

boğaz villa fiyatları

İstanbul 'da Boğaz 'a nazır villa, sahiplerinin hiçbirine yar olmadı. Tam 34 yıldır yıkılmayı bekleyen servet değerindeki yapı, zamanla kümes haline geldi.

 OSB arazilerinin satış değeri Boğaz'daki lüks yalıları bile geride bıraktı!

Organize Sanayi Bölgeleri'nde kira artışları yüzde 150 oranlarına yaklaştı. Bölgedeki metrekare satış fiyatı da Boğaz'daki yalı fiyatlarını aşarken, Marmara Bölgesi söz konusu fiyat artışında açık ara başı çekiyor.

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Boğazı'nda yalı satışları hızlandı!

İstanbul Boğazı'nda pek çok yalı bulunuyor. Pandemiyle beraber satışa sunulan yalı sayısı arttı. İstanbul Boğaziçi şu an 60-62 yalı satışta. Boğaziçindeki yalıların fiyatları 10 milyon TL'den başlıyor...

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

Boğaz’da 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 62 yalı ve 27 yalı dairesi yeni sahiplerini bekliyor. Muhteşem malikanelerin satılık fiyatları ise 8 milyon ile 550 milyon lira arasında değişiyor.

Boğaz'dan ev almak isteyenler dikkat!

Boğazın en güzel semtlerinden Beylerbeyi ve Çengelköy’de konut fiyatları yüzde 30 civarında geriledi. Bölgede 100’e yakın yalı, yalı dairesi ve müstakil ev satılık. Bölgenin en büyük sorunu ise yoğun trafik ile otopark eksikliği...

Yabancı konut yatırımcıları Boğaz'ı sevdi!

Ortadoğulu zengin yatırımcıların Boğaz'ın eşsiz manzarasına sahip yalı ve köşklere ilgisi artıyor. Boğaz'da yalı fiyatları ise 30 milyon liradan başlıyor.

Boğaz'ın tarihi eser yalıları satışta!

Dünyanın hayran olduğu Boğaz’daki satılık yalıların fiyatları sizler için araştırıldı. Yalıların satış değeri; tarihi eser statüsü, rıhtımı ve bahçe büyüklüklerine göre değişiyor.

Boğaz'daki 60 yalı satılmayı bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattında 60'a yakın yalı satılmayı bekliyor. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların gözdesi oldu!

Fiyatları 100 milyon doları bulan İstanbul Boğazı'ndaki yalılar yabancıların da gözdesi oldu. TL’nin değer kaybetmesiyle Ortadoğu ülkelerinin yalılara olan ilgisi arttı.

İstanbul Boğazı'nda 60 yalı satılmayı bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 60 yalı satılmayı bekliyor, yalılardan fiyatları 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor.

boğaz villa fiyatları Haberi

boğaz villa fiyatları

Boğaz'da villa çıkmazı! Tarabya'daki servet değerindeki villanın geçmişi 1976 yılına dayanıyor.. O tarihte işadamı Ali Üstay ve komşuları, Prof. Dr. Sedad Hakkı Eldem'e, 'Tarabya Köy Üstü Evleri' ismiyle bir proje hazırlattı. Ancak inşaat ruhsatında sorun çıkınca Ali Üstay, villayı Erol Aksoy'a sattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, inşaatın koruluk alanda olduğu belirterek yıkım kararı verdi. Bu sırada TMSF, Aksoy'un gayrimenkullerine, borçlarından dolayı el koydu. Danıştay ise mahkemenin verdiği yıkım kararını onadı. Ancak bu seferde Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, merhum Sedad Hakkı Eldem'in Tarabya'daki villanın da dahil olmak üzere yaptığı mimarı yapıları tarihi eser olarak tescil etti. Daha sonra satışa çıkartılan villa, Feryal Gülman'a 520 bin liraya satıldı. 



MİRASÇILARI DA ÇIKTI 

Yıllardır kapısına kilit vurulan villa, ne ilk sahibi Ali Üstay'a,...