04 / 05 / 2024

Boğaziçi Atatürk Lisesinde çalışan inşaat işçisi öldü

Boğaziçi Atatürk Lisesinde çalışan inşaat işçisi öldü

GAZİANTEP'İN islahiye ilçesi'nde, Boğaziçi Atatürk Lisesi' nin yapımı süren istinat duvarında çalışırken dengesini kaybederek 3 metreden düşen demirci ustası, İsmail Sağlam ( 33 ), öldü...

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Yavuztürk'ün Boğaziçi etkilenme bölgesinden çıkarılması için teklif verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Kanun ile Yavuztürk Mahallesi'nin idari sınırları esas alınmak suretiyle etkilenme bölgesi sınırları dışına çıkarılması öngörülüyor...

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi!

Boğaziçi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verildi. Teklif ile; Boğaziçi Nazım Planına göre çizilen krokide etkilenme bölgesi sınırları içinde kalan Üsküdar ilçesine bağlı Yavuztürk Mahallesinin etkilenme bölgesi dışına çıkarılması öngörülüyor.

Boğaziçi Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Engin Taşkın tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Bakırköy, Zuhratbaba Mahallesi, İncirli Caddesi'nde kuruldu.

1971 yılında Robert Kolej, Boğaziçi Üniversitesi olacakmış!

1971 yılında Robert Kolej'in Boğaziçi Üniversitesi adı ile bir Türk üniversitesi haline getirilmesi kararlaştırılmış. Amerika'da bulunan Robert Kolej'le ilgili vakıf, 150 milyon lira değerindeki kolej sahasını bağışlamayı kabul etmiş.

1957 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün mukavelesi imzalanmış!

Boğaziçi Köprüsü'nün inşasına 1970 yılında başlansa da 1957 yılında köprünün inşası için Türk ve Fransız şirketleri arasında protokol imzalanmış. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra köprünün inşasına başlanacakmış.

1949 yılında Boğaziçi'nde ayda 40 lira taksitle arsalar satılacakmış!

Reşat Altın'ın 44 lira olduğu 1949 yılında Boğaziçi Kandilli'de ayda kırk lira taksitle arsa satın almak mümkünmüş. Süreyya Plajı karşısında deniz manzaralı arsalar ise metrekaresi sadece dört liradan satılacakmış.

Boğaziçi Köprüsü prematüre bebekler için mora büründü!

Dünya Prematüre Günü etkinlikleri kapsamında, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da prematüre bebeklere ve onların sıkıntılarına dikkati çekmek için Boğaziçi Köprüsü, saat 18.30 itibarıyla mor renkte aydınlatıldı....

Uluslararası İşbirliği Platformu 4. Boğaziçi Zirvesi 20 Kasım'da başlıyor!

'Uluslararası İşbirliği Platformu” tarafından düzenlenen 4. Boğaziçi Zirvesi, 54 ülkeden politikacı, işadamı ve akademisyeni bir araya getirecek. 20 Kasım’da başlayacak olan zirvenin açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yapacak....

Boğaziçi Köprüsü’nün onarımı gece yapılacak!

Her gün on binlerce kişinin saatlerini tükettiği İstanbul trafiğini tamir çalışmalarının da kabusa çevirmemesi için Boğaziçi Köprüsü’ nün 40 yıllık büyük bakımının gece yapılacağı bildirildi...

Boğaziçi Köprüsü'nün havadan genel görüntüleri!

İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasını birbirine bağlayan ilk köprü olan Boğaziçi Köprüsü 31 Ekim 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

Boğaziçi Atatürk Lisesinde çalışan inşaat işçisi öldü Haberi

Boğaziçi Atatürk Lisesinde çalışan inşaat işçisi öldü

GAZİANTEP'İN islahiye ilçesi'nde, Boğaziçi Atatürk Lisesi'nin yapımı süren istinat duvarında çalışırken dengesini kaybederek 3 metreden düşen demirci ustası, ismail Sağlam (33), öldü. Boğaziçi Mahallesinde Atatürk Lisesi'nin inşaatı süren istinat duvarının üzerinde çalışan ismail Sağlam, dengesini yitirince 3 metre yükseklikten düştü. Evli ve 4 çocuk babası ismail Sağlam'ın yakınları hastaneye akın ederek sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 


Yurt...