15 / 05 / 2024

Boğaziçi Köprüsü trafiği

Boğaziçi Köprüsü trafiği

Hürriyet'ten alınan bilgiye göre Avrupa - Anadolu geçişi Boğaziçi Köprüsü çıkışında Çağlayan yönünde meydana gelen bir kaza nedeniyle Boğaziçi Köprüsü kilitlendi. Araçlarından inen insanlar yürümeye başladı.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak?

İstanbul'da etkili olan kar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.  Unkapanı Köprüsü, rüzgar ve karın etkisiyle bağlantı noktalarında meydana gelen açılma sebebi ile ulaşıma kapatıldı. Peki, Unkapanı Köprüsü son dakika gelişmesi var mı? Unkapanı Köprüsü trafiğe ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Ankara “U” dönüşü köprüsü açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsü trafiğe açıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiği rahatlatacak!

Ağır vasıtaların yoğun trafik nedeniyle 3 saate çıkan Asya-Avrupa geçişleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde yarım saatte düşecek. Diğer köprülerin aksine Yavuz’u haftanın her günü 24 saat aralıksız kullanabilecek olan ağır vasıtalar fazla beklemeyi de aşacak.

Boğaziçi Köprüsü'nün adı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü oldu!

Başbakan Yıldırım, " Vatandaşlarımızın şehit edildiği Boğaziçi Köprüsü'nün adının '15 Temmuz Şehitler Köprüsü' olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiği rahatlatacak!

Boğaz’ın son gerdanlığı 3. Köprü'nün devreye girmesiyle İstanbul, yük taşıyan kamyon ve TIR trafiğinden kurtulacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki TIR ve kamyonların kuzeye yönlendirilmesi kent trafiğine büyük rahatlık kazandıracak.

İşte 3.Boğaz Köprüsü'nün arsa fiyatlarını artırdığı bölgeler!

Posta Gazetesi'nin haberine göre, 3. Boğaz Köprüsü'nün inşaatı devam ederken, geçtiği yollardaki arsaların fiyatları yükselmeye devam ediyor. İşte bölge bölge fiyat artışları...

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü’ne Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Boğaziçi Köprüsü trafiği Haberi

Boğaziçi Köprüsü trafiği

Mecidiyeköy'de servis minibüsünün kaza yapması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanması sonucu bazı vatandaşlar, Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüslerden inerek yollarına yürüyerek devam etti. 


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde bir servis minibüsü, Çağlayan mevkisinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. 


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 


Yaralananın olmadığı belirtilen kaza nedeniyle trafikte yoğunluk yaşanması sonucu Asya yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyen bazı vatandaşlar, Boğaziçi Köprüsü'nde metrobüslerden inerek yollarına yürüyerek devam etti. 


Köprüde yürüyen bazı vatandaşların "selfie" yaptığı görüldü. 


Polis ekipleri, köprüden geçen metrobüsleri durdurarak vatandaşların binmesini sağladı. Bazı vatandaşlar ise trafiğin açıldığı noktada, ellerini kaldırarak durdurdukları araçlara binip iş yerlerine gitti. 


Asya-Avrupa yönünde yoğunluk azalırken karşı yönde trafik akışında sorun...