02 / 05 / 2024

Boğaziçinde satılık tepe

Boğaziçinde satılık tepe

1989 yılında Rumelikavağı'nda, Boğaziçi'ne nazır 5 bin 500 metrekarelik bir tepe, ihtiyaç nedeniyle hemen satılacakmış. Tepeyi 600 milyon liraya satacak matbaa işçisi, çocuklarının geleceğini garanti altına almak için satmak zorunda kalmış.

1941'de Emlak Bankası tarafından Boğaz'da satılık yalı, arsa, köşk ve koru...

1941 yılında Emlak Bankası, Boğaziçi'nin en seçkin yerinde sahile 82 metre yakınlıkta yalı arsası, köşk ve koru satıyormuş.

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Ömerli Tepe Aura satılık daire!

Toplam 98 adet konuttan meydana gelen Ömerli Tepe Aura satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Kartal Referans Kordonboyu satılık!

Kartal Referans Kordonboyu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Kiler GYO imzasıyla inşa edilecek proje Boğaziçi Köprüsü’ne yaklaşık 23 kilometre mesafede bulunuyor.

Moment Beştepe Yenimahalle satılık!

Moment Beştepe Yenimahalle satılık ofis alanları 83 metrekareden başlıyor. 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje Esenboğa Havaalanı'na 30 kilometre mesafede yer alıyor.

Ankara Moment Beştepe satılık!

Ankara Moment Beştepe satılık ofis teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta olan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moment Beştepe satılık ofis!

Moment Beştepe satılık ofis alanları minimum 70 metrekare olarak tasarlandı. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje 2 blok halinde inşa edilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis!

Yenimahalle Moment Beştepe satılık ofis büyüklükleri 79 ile 198 metrekare arasında değişiyor. Lansmanı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor.

Moment Yapı Moment Beştepe satılık!

Moment Yapı Moment Beştepe satılık ofis alanları 70 metrekareden başlıyor. İnşaat alanı 87 bin metrekare olarak belirlenen proje Ankara Yenimahalle'de yükselecek.

Trabzon N Tepe Konutları satılık!

Trabzon N Tepe Konutları satılık daireleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Trabzon N Tepe projesinde toplam 116 daire bulunuyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık!

Toplam 331 adet dairenin yer aldığı proje konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü’ne 22 dakika uzaklıkta bulunuyor. DKY İnşaat DKY Kartal Evleri satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösteriyor.

Boğaziçinde satılık tepe Haberi

Boğaziçinde satılık tepe



Boğaziçi'nde, ''ihtiyaç nedeniyle hemen satılık''


600 milyona tepe


Esat Koçyiğit matbaa işçisi. Mütevazı gelirine rağmen İstanbul'un en şanslı insanlarından, çünkü Rumelikavağı'da, Boğaziçi'ne nazır 5 bin 500 metrekarelik bir tepeye sahip.


Koçyiğit'in ''Aslında milyarder eder ama hemen satmak için 600 milyon lira istiyorum'' dediği tepede, imar izni verilen bölüm ise şimdilik sadece 250 metrekare...


Nurhan FIRATLI


   BOĞAZİÇİ'nin, her karısı altın değerindeki yemyeşil tepelerinden biri alıcı bekliyor. Matbaa işçisi Esat Koçyiğit, Rumelikavağı'nda Boğaziçi'ne nazır 5 bin 500 metrekarelik alana yayılan tepesini, ''ihtiyaç nedeniyle'' 600 milyon liraya satılığa çıkardı.

   Sarıyer'İ Rumelikavağı'na bağlayan hatta, bölgenin en güzel tepesine sahip olması ve avcılığa merakı nedeniyle...