06 / 05 / 2024

bölgesel çalışma ofisi

bölgesel çalışma ofisi

Bölgesel Isıtma Sistemleri ile ilgili de bazı açılışların yapılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Soma Belediyesi, 2014 yılında büyükşehir olmamıza rağmen bölge ısıtma sistemlerini Şubat 2015'te bize tam olarak devretti.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular başladı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. 4 Kasım’da başlayan başvuruların 19 Kasım’a kadar devam edeceği öğrenildi.

Bakan Işıkhan’dan EYT ve kıdem tazminatına ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama! Yeni bir çalışma mı geliyor?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, EYT ve kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, EYT’de kalan dosyaların aralık ayına kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söylerken, kıdem tazminatı konusunda yeni bir çalışmanın söz konusu olmadığını dile getirdi.

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

Çalışma Bakanlığı sürpriz bir kararla toplam 100 adet personel alacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere toplam 100 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’ndan paylaşılan ilana göre 100 adet iş müfettişi yardımcısı alınacak.

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

Deprem bölgesinde çalışan memurlara tazminat ve fazla çalışma ücreti müjdesi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 6 Şubat tarihinde yaşanan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay boyunca 2 bin 59 lira 99 kuruş tazminat ve fazla çalışma ücreti ödemesi yapılacak.

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Çalışma hayatında önemli değişim! Ofise dönüş hızlandı. Şimdi de Disney çalışanlarını ofise çağırdı

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını çalışma yaşamında da önemli değişiklikleri beraberinde getirmişti. O değişikliklerin başında ise uzaktan çalışma geliyor. Salgının control altına alınması ve hayatın normalleşmesinin ardından çalışma yaşamı da eski normaline dönmeye başladı. Büyük ş

BİM'de 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL! BİM aktüel kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in 2 Aralık 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. 2 Aralık kataloğunda çamaşır kurutmalığı 249 TL, 18 parça yemek takımı 349 TL, çalışma masası 499 TL fiyatlarla satışa çıkarılacak. İşte BİM kataloğu 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Çalışma hayatı uzmanından önemli uyarı

Ekonomik kriz nedeniyle bütün dünyada ek işte çalışma furyası giderek yaygınlaşıyor. Peki işveren bu durumu yasaklayabilir mi? Birden fazla işte çalışma fesih sebebi mi? Hangi durumlarda yazılı izin gerekiyor? İşte bu konuda bilmeniz gerekenler...

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

bölgesel çalışma ofisi Haberi

bölgesel çalışma ofisi

Bu tarihe kadar siyasi polemiklerle geçti. Onlar siyaset düşünerek bu hamleyi bir koz olarak kullanma derdindeyken, biz vatandaşlarımızın kış mevsiminde Bölge Isıtma Sistemleri ile ısınması için çırpındık. Geldiğimiz noktada çalışmalarımızda sona yaklaştık. Biz, devir işleminin ardından 25 milyonluk bir yatırım gerçekleştirdik ve bugün itibariyle 48 kilometre hattın 46 kilometresini tamamladık. Projenin bitiminde Soma'ya yaklaşık 50 milyonluk bir yatırım yapmış olacağız. Soma Belediyesi 2 bin 311 abone hedefiyle yola çıkmış ama 264 haneyi ısıtabilmiş" dedi. 


BEDELLERİ MECLİS BELİRLEDİ

 Bölgesel ısıtma sistemini bir an önce hayata geçirerek ilçenin kirli havasından vatandaşları kurtarmanın çabasında olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, "Tabi burada yüzde 80 zam gibi dedikodular çıkararak, birtakım çarpıtma söylemler attılar ortaya. Bunlar tamamıyla gerçek dışı arkadaşlar! Abone bağlantı bedelleri Büyükşehir Belediye Meclisi'm izce alınan...