18 / 05 / 2024

bolu Çimento arsa

bolu Çimento arsa

Bolu Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Kocaeli, Merkez'de yer alan 29 bin 150 metrekarelik arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

3 ildeki 24 adet yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satışta! Milli Emlak ihale Nisan 2024! 

Bolu, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan 24 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak o şehirde öyle bir arsa fırsatı açıkladı ki... Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Bolu'nun o ilçesinde arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

bolu Çimento arsa Haberi

bolu Çimento arsa
Bolu Çimento Sanayi Anonim Şirketi, Kocaeli, Merkez'de yer alan 29 bin 150 metrekarelik arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. Toplam bedeli 10 milyon TL olan binaların ihalesi kapalı zarf teklifi alınarak açık arttırma ve pazarlık ile yapılacak. Açık arttırma ve pazarlık 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 14.00'te Bolu Çimento Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. 
İlan için